Imagini macabre, dupa ploile de proportii istorice din Louisiana. Un cimitir a fost inundat, iar sicriele pluteau pe ape

15-08-2016 16:21

inundatii Louisiana - Agerpres

Statul Louisiana se confrunta cu inundatii istorice, dupa o ploaie. Puhoaiele au invadat strazi, au luat pe sus masini si au intrat in case.

La o zi dupa ploaia catastrofala, presedintele Barack Obama a declarat stare de urgenta in statul Louisiana. Guvernatorul statului, John Bel Edwards, a declarat ca peste 10.000 de oameni au fost dusi in adaposturi, iar alte 20.000 de persoane au fost salvata din calea apelor, informeaza Daily Mail.

Insa, localnicii au surprins imagini macabre, dupa ce un cimitir a fost inundat, iar cosciugurile au inceput sa pluteasca pe apa, in Denham Springs, in statul Louisiana.

In Baton Rouge, patru persoane si-au pierdut viata, iar cadavrul celei de a cincea victima a fost descoperit intr-o masina inundata.

In 12 ore, in Louisiana a plouat cat ploua, in medie, in trei luni, in sezonul uraganelor, iar precipitatiile nu s-au oprit. Numeroase rauri din sudul acestui stat, dar si din Mississippi, s-au umflat si au inundat zone locuite.

Echipele de salvatori lucreaza non stop, iar una dintre cele mai dramatice misiuni a fost salvarea unei femei ramasa blocata in masina. Salvatorii aflati intr-o barca au ajuns la ea chiar inainte sa se inece in vehiculul scufundat aproape complet in apa.

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO