Imagini emotionante cu cei 2 caini ai soldatului mort in atacul armat din Canada. Acestia stau la poarta si inca il asteapta


Ultimul update: Luni 27 Octombrie 2014 14:51
Data publicarii: Vineri 24 Octombrie 2014 11:22
Categorie: Stiri externe
Nathan Cirillo

 Parlamentul din Canada a tinut un moment de reculegere pentru soldatul Nathan Cirillo, in varsta de 24 de ani, ucis de atacatorul care a deschis focul in interiorul institutiei.

Nathan Cirillo era un soldat de garda la Monumentul Eroilor, din apropierea parlamentului canadian. Familia si prietenii soldatului au declarat ca Nathan iubea foarte mult cainii, si avea doi acasa. La poarta casei acestuia din Ontario oamenii au adus flori si au aprins lumanari, in prezenta celor doi caini ai soldatului.

Se pare ca acesta avea o relatia cu totul speciala cu animalele. El punea foarte des poze pe site-urile de socializare cu cei doi caini.

Imaginile suprinse cu patrupedele sunt extrem de emotionante. Cainii se uita pe sub poarta si par ca isi asteapta stapanul, avand privirile atintite in strada. Desi au trecut doua zile de la atac, ei nu s-au miscat din acel loc.

Canadianul in varsta de 32 de ani care a ucis miercuri un militar la Ottawa incerca sa obtina un pasaport pentru a ajunge in Siria, a anuntat Bob Paulson, comisarul Jandarmeriei Regale a Canadei (CRG).
 

Sursa: ABC News

Tags: atac, animale, canada,

VIDEO PROTVPLUS.RO