I-au spart masina si i-au lasat un mesaj de amenintare. De ce au crezut atacatorii ca femeia este musulmana

Ultima actualizare: 22-11-2016 07:18
bilet cu mesaj rasist

Un atac rasist a avut loc in parcarea unui parc de agrement din California. Culmea este ca victima nici macar nu este de origine musulmana.

Furia atacatorilor a fost prost directionata, acestia confundand o banala bandana cu imprimeu, cu un hijab (n. r. – acoperamant al capului, purtat de femeile musulmane), relateaza The Washington Post.

Nicki Pancholy, o femeie in varsta de 41 de ani care sufera de lupus, a iesit sa alerge in parc si pentru a se proteja de soarele arzator al Californiei si-a acoperit capul cu o bandana de culoare albastra. Cand s-a intors in parcarea unde isi lasase masina, a gasit luneta sparta, iar geanta ei disparuse. Mai mult, hotii i-au lasat si un mesaj rasist ce continea mai multe injurii: Purtatoare de hijab, asta-i tara noastra, cara-te de aici.

Femeia nu este musulmana si spune ca a fost socata de acest gest extrem: "Nu-mi vine sa cred ca cineva poate sa aiba in el atata ura incat sa faca asa ceva. Imi dau seama ca asa stau lucrurile acum dupa alegeri. Nu am realizat ca cineva poate fi atat de ignorant si de inrait incat sa cauzeze atat de mult rau."

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO