"I-am rezervat un loc la noi in capsula". Unul dintre marii miliardari ai lumii vrea sa-l trimita pe Donald Trump in spatiu

08-12-2015 16:28

Donald Trump - Getty

Donald Trump a reusit sa ii scoata din sarite nu doar pe musulmani, pentru care a cerut interzicerea accesului in tara, dar si pe patronul Amazon, care i-a raspuns insa intr-un mod creativ.

Jeff Bezos, patronul Amazon, a fost criticat dur in ultima perioada de Donald Trump. Supararea republicanului vizeaza insa o alta afacere a lui Bezos, Washington Post. Celebra publicatie americana i-a criticat campania lui Trump, pe care si The Guardian o descrie ca osciland intre ridicola si fascista.

Un articol din ziar l-a enervat pe Donald Trump care a pornit un atac pe Twitter. "Washington Post pierde o avere, dar este detinut de Jeff Bezos pentru a tine un nivel scazut al taxelor la compania sa fara profit Amazon", a scris Trump. "Daca Washington Post si-ar plati taxele, actiunile s-ar prabusi", a mai continuat omul de afaceri.

Jeff Bezos a raspuns imediat. "In sfarsit am fost atacat de Donald Trump. Inca i-am rezervat un loc pe racheta Blue Origin", a scris fondatorul Amazon. Si pentru a fi cat se poate de explicit, a adaugat si un hashtag: #sendDonaldtospace - trimite-ti-l pe Donald in spatiu.

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO