"I-am rezervat un loc la noi in capsula". Unul dintre marii miliardari ai lumii vrea sa-l trimita pe Donald Trump in spatiu

Donald Trump - Getty

Donald Trump a reusit sa ii scoata din sarite nu doar pe musulmani, pentru care a cerut interzicerea accesului in tara, dar si pe patronul Amazon, care i-a raspuns insa intr-un mod creativ.

Jeff Bezos, patronul Amazon, a fost criticat dur in ultima perioada de Donald Trump. Supararea republicanului vizeaza insa o alta afacere a lui Bezos, Washington Post. Celebra publicatie americana i-a criticat campania lui Trump, pe care si The Guardian o descrie ca osciland intre ridicola si fascista.

Un articol din ziar l-a enervat pe Donald Trump care a pornit un atac pe Twitter. "Washington Post pierde o avere, dar este detinut de Jeff Bezos pentru a tine un nivel scazut al taxelor la compania sa fara profit Amazon", a scris Trump. "Daca Washington Post si-ar plati taxele, actiunile s-ar prabusi", a mai continuat omul de afaceri.

Jeff Bezos a raspuns imediat. "In sfarsit am fost atacat de Donald Trump. Inca i-am rezervat un loc pe racheta Blue Origin", a scris fondatorul Amazon. Si pentru a fi cat se poate de explicit, a adaugat si un hashtag: #sendDonaldtospace - trimite-ti-l pe Donald in spatiu.

 

Citește și
Donald Trump - GETTY
Donald Trump cere "interzicerea totala si completa" a accesului musulmanilor in SUA. Reactia Casei Albe
Citește și...
Vladimir Putin, Donald Trump si liderul ISIS, nominalizati de TIME pentru titlul de
Vladimir Putin, Donald Trump si liderul ISIS, nominalizati de TIME pentru titlul de "Persoana anului" in 2015

Revista Time si-a anuntat nominalizatii pentru "Persoana anului", top in care apar numele persoanelor care au avut cel mai mare impact asupra umanitatii, fie el unul pozitiv sau negativ.

Donald Trump cere
Donald Trump cere "interzicerea totala si completa" a accesului musulmanilor in SUA. Reactia Casei Albe

Donald Trump, candidatul in fruntea cursei primarelor republicane pentru alegerile prezidentiale americane din 2016, a lansat luni intr-un comunicat un apel la interzicerea accesului musulmanilor in Statele Unite.

Recomandări
Ce salariu vor încasa primarii și viceprimarii după noua majorare salarială. Edilul unui municipiu va avea 20.700 lei brut
Ce salariu vor încasa primarii și viceprimarii după noua majorare salarială. Edilul unui municipiu va avea 20.700 lei brut

Sub pretextul că repară o mare nedreptate, parlamentarii puterii au majorat marți salariile primarilor şi viceprimarilor.

Premierul danez: Scurgerile inexplicabile de gaze naturale din Nord Stream 1 şi 2, cauzate de
Premierul danez: Scurgerile inexplicabile de gaze naturale din Nord Stream 1 şi 2, cauzate de "acte deliberate"

Scurgeri inexplicabile de gaze naturale din gazoductele Nord Stream 1 şi 2, la Marea Baltică, sunt cauzate de "acte deliberate" şi nu de un "accident”, a declarat, marţi seară, premierul danez, scrie AFP.

 

Rezultatele referendumurilor din Ucraina. Pro-rușii revendică victoria. Medvedev:
Rezultatele referendumurilor din Ucraina. Pro-rușii revendică victoria. Medvedev: "Bine aţi venit acasă, în Rusia!"

Autorităţile de ocupaţie pro-ruse din regiunile ucrainene Zaporojie, Herson şi Lugansk au anunţat marţi seară victoria la referendumurile ilegitime de anexare a acestor teritorii la Rusia, transmite AFP.