Horrorshow in Italia. Un roman care se imagina in cartea "Portocala Mecanica" a fost arestat pentru viol

Ultima actualizare: 03-02-2014 06:57

Un roman de 26 de ani, banuit pentru mai multe violuri si agresiuni sexuale in Italia, a fost arestat la Copenhaga, unde este student.

Deocamdata el este acuzat pentru doua fapte pe care le-ar fi comis la Bologna, oras unde sta familia sa. Politistii spun ca
barbatul a vrut sa-l imite pe Alex, personajul insetat de violenta din celebrul film ''Portocala mecanica'', o adaptare dupa romanul cu acelasi nume scris de Anthony Burgess.

O serie de violuri si agresiuni sexuale, comise in ultimele saptamani, la Bologna, au creat o atmosfera de teama si nesiguranta in oras.

Iar presa italiana a vorbit despre un "agresor in serie" si un "maniac sexual".

Acum politia are in arest un suspect: pe romanul Robert Cezarin Tivadar, de 26 de ani, student la Copenhaga, care, insa, si-a petrecut vacanta de iarna la Bologna, unde mama lui este stabilita de mai multa vreme.

Deocamdata, individul a fost pus sub acuzare pentru doua cazuri, pe baza marturiilor depuse de doua dintre victime, agresate in dimineata zilei de 11 ianuarie, in apropierea unui club de noapte din zona campusului universitar.

Politistii au descoperit pe profilul lui de Facebook o poza in care Robert era machiat la fel ca Alex, personajul principal din filmul lui Stanley Kubrick, "Portocala mecanica" - un delicvent psihopat, obsedar de muzica clasica, dar si de violenta dusa la extrem.

Cezarin Tivadar a fost incatusat la Copenhaga, pe baza unui mandat international de arestare. A fost ridicat dintr-un camin studentesc din capitala daneza, dupa o operatiune comuna la care au luat parte politisti italieni si danezi.

Prietenii lui din Italia nu cred ca romanul ar fi agresorul sexual cautat de politie.

"Il stiu ca un tip simaptic si la locul lui... Vorbeste fluent cinci limbi: romana, limba lui natala, germana, pentru ca studiat la o scoala germana in Romania, engleza, italiana si franceza", a spus un cunoscut.

Cezarin Tivadar a studiat si in Anglia, de unde s-ar fi ales cu accentul englezesc, despre care au vorbit victimele cand au depus marturie.

Ministrul italian de Interne, care este si vice-premier, a tinut sa faca publica arestarea romanului. La fel, primarul din Bologna si-a exprimat satisfactia pentru arestarea unui suspect dupa seria de agresiuni sexuale.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Promo
PROMO SuperStar E timpul să fie legendari. E timpul pentru următoarea etapă. Recall SuperStar România

00:30
Alt Text!
Stirile PRO TV
Stirile PRO TV # 17.00 – 25 Octombrie 2021

45:59
Alt Text!
Las Fierbinți
Sezonul 19, Episodul 23

44:57
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!