Gestul unui politist din New York a starnit admiratia a sute de mii de oameni.Cum a fost fotografiat

29-11-2012 19:41

DePrimo

Un politist din New York a impresionat o lume intreaga dupa ce a fost fotografiat in timp ce ii ofera o pereche de ghete noi unui om al strazii.

Intr-o zi rece de noiembrie, dupa cum relateaza New York Times, politistul Lawrence DePrimo patrula pe strazile din New York, iar la un moment dat a observat un om al strazii descult.

Omul legii a disparut apoi pentru cateva minute, dupa care s-a intors cu o pereche de ghete noi, a ingenuncheat langa barbat si l-a ajutat sa le incalte.

Un turist care a fost martor la aceasta scena i-a fotografiat pe cei doi si a publicat poza pe pagina de Facebook a Departamentului de Politie din New York.

In mai putin de 24 de ore, peste 1.6 milioane de oameni au intrat sa vada imaginea, 275.000 au dat si "Like", iar DePrimo a ajuns o adevarata vedeta.

Politistul, care are 25 de ani si traieste cu parintii lui, a povestit cum s-au desfasurat lucrurile in acea seara.

"Era extrem de frig afara si am vazut ca acel barbat avea basici pe talpi. Eu purtam doua perechi de ciorapi si tot imi era frig. Am intrat in vorba si am aflat ce masura poarta, dupa care m-am dus la magazin si am cumparat o pereche de ghete pe care am dat 75 de dolari", a marturisit de DePrimo, care a mai adaugat ca a pastrat chitanta de la magazin pentru "a-mi aduce aminte ca exista oameni care o duc mai rau decat mine".

Sursa foto: Facebook

Sursa: New York Times


VIDEO PROTVPLUS.RO