Gestul de omenie al unui milionar chinez. Cum le-a multumit vecinilor din cartier pentru ca l-au ajutat cat a fost sarac

Ultima actualizare: 06-12-2014 07:14
milionar, China

Un milionar chinez a reusit sa impresioneze o lume intreaga cu gestul sau. Xiong Shuihua nu a fost dintotdeauna bogat, ci din contra, el a crescut intr-un cartier sarac din sudul Chinei.

Xiong le-a fost recunoscatori oamenilor din cartier sau pentru ca dupa ce el a plecat de acolo, vecinii au avut grija de parintii lui.

Milionarul a inceput sa faca bani din constructii, dupa care s-a implicat in industria cu otel si s-a imbogatit. In urma cu cinci ani el a decis sa se intoarca in cartier si sa le intoarca oamenilor gestul de bunatate pe care ei l-au avut cu parintii sai.

Xiong a daramat toate casutele, iar in locul lor a ridicat imobile noi, utilate cu tot ceea ce trebuie pentru o viata decenta. 72 de familii se bucura acum de o viata decenta.

18 dintre familiile care s-au ocupat personal de parintii sai, dar si cu el cand era copil, au primit ca locuinte case de lux. Mai mult, acestea au 3 mese gratuite, pe zi.

"Am castigat foarte multi bani din constructii, iar apoi afacerile cu otel m-au facut milionar. Nu imi place sa raman dator, mi-am dorit sa ii recompensez pe acesti oameni pentru bunatatea lor. M-au ajutat cand eram un copil sarac", a declarat milionarul.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO