FOTO Prima apariție publică a iubitei lui Vladimir Putin după ce a fost sancționată. Unde a fost văzută Alina Kabaeva

Ultima actualizare: 11-06-2022 09:18
alina kabaeva - 4
Profimedia

Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, a avut prima apariție publică într-o tăbără de antrenament din Soci după ce Occidentul a dezvăluit că aceasta este partenera secretă a președintelui rus.

Gimnasta în vârstă de 39 de ani, despre care există zvonuri că ar avea o familie ascunsă alături de Vladimir Putin, nu a comentat sancțiunile impuse de Occident asupra ei și nici aspecte ale vieții personale.

Aceasta a fost văzută în resortul Soci de la Marea Neagră, la o tabără de gimnastică ritmică, alături de 28 de copii. A fost pentru prima dată când Alina Kabaeva a avut o apariție publică din luna aprilie, când a înregistrat o apariție televizată militaristă și patriotică în care erau implicați copii și în care a apărut împreună cu mai mulți tineri la Mormântul Soldatului Necunoscut din Moscova pentru a comemora morții din cel de-Al Doilea Război Mondial, scrie dailystar.co.uk.

Apariția sa din această săptămână a avut loc după ce un cont de Telegram a numit-o „prințesa invizibilă”.

În timp ce Putin conduce războiul din Ucraina, gimnasta le-a spus celor 28 de copii: „Vă îndemn pe toți să nu renunțați - să vă atingeți obiectivele, să nu vă pierdeți inima”.

Alina Kabaeva ar avea împreună cu Vladimir Putin trei copii, potrivit unor oficiali americani. Aceasta a fost sancționată în luna mai de către Uniunea Europeană, dar și de către Canada.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO