Fidel Castro uimeste din nou. Isi pregateste revenirea la putere?

Ultima actualizare: 05-07-2012 02:21
Fidel Castro

Liderul cubanez Fidel Castro continua sa surprinda o lume intreaga, dupa ce a aparut in public, pentru prima oara in ultimii patru ani.

Fidel Casto a tinut sa fie prezent la ceremoniile de aniversare a Revolutiei care l-a adus la putere cu cinci decenii in urma.

Un motiv pentru cubanezi, dar si pentru marile puteri sa se intrebe daca "El Lider Maximo" isi pregateste revenirea la putere. Asta ar insemna ca fratele sau Raul, care conduce Cuba de patru ani, sa se retraga din nou in plan secund.

De altfel, selectionerul Argentinei, Diego Maradona, i-a transmis lui Fidel Castro un mesaj in care il anunta ca il iubeste si ca va fi incantat sa il intalneasca in timpul vizitei pe care o va efectua, in urmatoarea luna, in Cuba, a anuntat site-ul Cubadebate, citat de AFP.

Maradona, care se afla in Venezuela onorand invitatia presedintelui Hugo Chavez, va merge in Cuba peste 30 de zile.

In timpul intrevederii cu Hugo Chavez, Maradona a spus ca l-a vazut pe Fidel Castro la televizor si ca i s-a parut a fi in stare foarte buna: "L-am vazut pe Fidel foarte lucid, in forma buna, contrar a ceea ce vor americanii sa se creada despre el. Se simte bine si asta ma bucura foarte mult".

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO