Fata de 16 ani, violata chiar in fata familiei. Motivul barbar pentru care rudele nu au facut nimic sa-l opreasca pe violator


Ultimul update: Duminica 30 Iulie 2017 07:01
Data publicarii: Joi 27 Iulie 2017 08:45
Categorie: Stiri externe
pakistan, viol, razbunare,

Caz infiorator in Pakistan. Peste 20 de persoane au fost arestate in Multan, nordul tarii, acuzate ca au ordonat violarea unei adolescente drept razbunare pentru un viol comis de fratele ei.

Un consiliu al satului a ordonat violarea unei adolescente de 16 ani drept razbunare pentru ca fratele ei a violat o alta fata, in varsta de 12 ani. Familiile celor doua victime sunt inrudite, potrivit politiei locale, relateaza BBC.

Politistii au povestit ca un barbat s-a adresat consiliului satului sustinand ca sora lui de 12 ani a fost violata de varul lor. Consiliul satului a decis ca drept razbunare acesta poate sa o violeze la randul lui pe sora de 16 ani a varului lor. Razbunarea a fost dusa pana la capat si fata violata potrivit politiei.

Un ziar din Pakistan a relatat ca a doua fata a fost abuzata sexual chiar in fata rudelor si a consiliului. Mamele celor doua fete au depus plangere la sectia locala de politie. Examinarile medicale au confirmat violul in cele doua cazuri.

Peste 20 de persoane au fost arestate iar barbatul acuzat de primul viol este cautat de politie.

Potrivit unor relatari, violul a fost ordonat de o jirga - sau un consiliu al satului -  format din localnici batrani care "rezolva" dispute in zonele rurale din Pakistan. Alte surse sustin ca de fapt grupul care a decis violul este format din cele doua familii.

Sursa: BBC

VIDEO PROTVPLUS.RO