Explozibil si detonatoare gasite in doua cladiri din Chisinau, dupa trei alarme cu bomba. Politia a arestat trei suspecti

Ultima actualizare: 30-05-2015 06:53
amenintare cu bomba in R. Moldova - stiri

Numeroase alerte cu bomba au semanat panica la Chisinau. Un individ necunoscut a anuntat ca mai multe dispozitive explozive au fost plasate in trei cladiri din capitala Republicii Moldova.

Genistii, membri ai trupelor speciale si agenti de politie au izolat imobilele si le-au verificat temeinic. In doua dintre ele, o cladire istorica si o alta aflata in constructie, au gasit cocktailuri Molotov, explozibil, detonatoare si alte obiecte folosite la fabricarea bombelor artizanale. In cea de-a treia nu au descoperit nimic.

Trei individ au fost arestati, insa rolul lor in aceasta poveste nu e deocamdata cunoscut. Autoritatile presupun ca materialele ar fi urmat sa fie folosite in timpul protestelor antiguvernamentale, programate la inceputul lunii viitoare.

Tot miercuri, trupele speciale din Republica Moldova au arestat mai multe persoane care faceau parte dintr-o celula islamista ce racola moldoveni pentru a-i trimite sa se alature Statului Islamic, in Siria.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO