Eficienta romanilor i-a uimit pe austrieci. 42 de oameni au incaput intr-un microbuz de 9 pasageri


Ultimul update: Vineri 14 Martie 2014 07:04
Sursa: Landespolizeidirektion
Data publicarii: Marti 11 Martie 2014 10:19
Categorie: Stiri externe
romani inghesuiti in microbuz Austria

Surpriza mare pentru politistii austrieci de la Rutiera: la un control de rutina au gasit intr-un microbuz de 9 persoane nu mai putin de 42 de cetateni romani

In acest week-end, Politia Rutiera din Altglenbach (Austria) a oprit un microbuz cu numere de Franta care circula pe autostrada, indreptandu-se spre Germania. Atunci cand au inceput sa numere pasagerii, oamenii legii au ramas insa uluiti: intr-un vehicul care, regulamentar, nu are voie sa transporte mai mult de 9 pasageri incapusera 42 de oameni. Plus soferul.

Mai precis, potrivit buletinului de presa al Politiei din Austria Inferioara, este vorba despre 20 de adulti si 22 de copii cu varste de la un an pana la 9 ani. Majoritatea erau inghesuiti in spatele microbuzului, intr-un spatiu de 2 pe 2 metri, de unde fusesera scoase scaunele. In plus, fiecare dintre cei 20 de adulti mai avea si bagaje, inclusiv valize destul de voluminoase. Plecasera din Romania si se indreptau spre orasul german Regensburg.

Cum pasagerii au insistat sa isi continue calatoria spre Germania, politistii austrieci au fost nevoiti sa-i duca in cea mai apropiata gara, cea din St. Polten, facand mai multe drumuri cu masina. Soferul microbuzului a fost si el eliberat dupa ce a platit o cautiune si a plecat spre destinatie, insa doar cu cei 9 pasageri regulamentari.

 

FULLSCREEN
Eficienta romanilor i-a uimit pe austrieci. 42 de oameni au incaput intr-un microbuz de 9 pasageri
  • /

Sursa: Landespolizeidirektion

VIDEO PROTVPLUS.RO