Ea are grija de printul mostenitor al Marii Britanii. Este din Spania si are in jur de 20 de ani de experienta

Ultima actualizare: 27-07-2014 16:10
bebelusul, copilul lui Kate Middleton, la externarea din spital - 2

“Superdadaca” angajata de ducele si ducesa de Cambridge sa aiba grija de printul George ar fi de origine hispanica si ar avea peste 30 de ani, sustin surse din apropierea cuplului regal.

Printul William si Kate au ales deja femeia care va avea grija de mostenitorul regal. Desi nu se stiu inca foarte multe detalii despre aceasta, bona ar avea peste 30 de ani si a lucrat pentru mai multe familii din inalta societate, vreme de doua decenii.

Informatiile au inceput sa apara dupa ce, in weekend-ul acesta, printul George a fost vazut iesit la plimbare impreuna cu o insotitoare, in Hyde Park, in timp ce parintii lui erau plecati in vacanta, in insulele Maldive.

O prietena a bonei, al carei nume nu a fost inca dezvaluit, a declarat pentru Hello Magazine ca aceasta “a lucrat in trecut cu alte familii importante din inalta societate”.

Asa a ajuns sa lucreze si pentru cuplul regal. Nu este casatorita si nu are un iubit, dedicandu-se in totalitate jobului”, adauga sursa, citata de Daily Mail.

William si Kate au declarat ca vor sa se implice cat mai mult in cresterea celui mic. Mama ducesei, Carole Middleton, a mai dat si ea cate o mana de ajutor, alaturi de Jessie Webb, fosta dadaca a printului William.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO