Documentar Channel 5: Printul Philip i-ar fi fost infidel sotiei sale, Regina Elisabeta a II-a, in tinerete

23-02-2016 09:25

Regina Elisabeta, printul Philip - Getty

Canalul de televiziune Channel 5 din Marea Britanie, care apartine din 1997 companiei americane Viacom, va difuza miercuri un documentar consacrat domniei Reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit.

In documentar se afirma ca printul consort, Philip, Duce de Edinburgh, si-a inselat sotia in tinerete, pe cand era mare amator de alcool si jocuri de noroc, scrie ziarul spaniol ''ABC''.

Astazi in varsta de 94 de ani, printul ar fi avut obiceiul sa se distreze in cartierul londonez Soho, impreuna cu actorii Peter Ustinov si David Niven si, in plus, o detesta de Regina Mama, sustine filmul, bazandu-se pe vorbele unor fosti angajati de la palatul regal si pe declaratiile unor istorici.

Ducele de Edinburgh s-a nascut in Corfu si are in vine sange grecesc, german si danez. Se spune ca actuala suverana avea numai 13 ani cand s-ar fi indragostit de el, un print grec blond cu inaltime de 1,88 metri, care i-ar fi fost ghid intr-o scurta vizita in strainatate.

Cei doi sunt casatoriti din 1947 si au patru copii. Se zvoneste ca regina conduce imperiul, dar Printul Phillip este adevaratul conducator al familiei. El are un umor cu totul special, precum si un renume necontestat de autor de gafe, dar se pare ca sotia lui continua sa-l adore si se simte extrem de relaxata in prezenta lui.

Potrivit documentarului, pe cand era tanar, a avut o misterioasa amanta, iar betiile si aventurile sale nocturne o deranjau tare pe Elisabeta. In plus, el isi ura soacra si a ajuns pana acolo incat a ordonat servitorilor sa inchida sistemul de incalzire in apartamentul pe care il ocupa aceasta, incercand astfel sa o determine sa paraseasca Palatul Buckingham. Se pare ca ideea a dat rezultatul scontat dupa numai o saptamana, daca se da crezare filmului de la Channel 5.

Printul Philip este cel mai longeviv barbat din istoria familiei regale britanice. Totodata, este extrem de vital, dovada stand faptul ca in 2015 a participat la mai multe acte publice decat nepotii sai Willim si Harry, fii Printului Charles, si i-a depasit pe acestia inlcusiv in topul elegantei vestimentare.

Documentarul, care prezinta si realizarile familiei regale in timpul celor 64 de ani ai domniei Elisabetei a II-a, este difuzat in contextul in care suverana va implini 90 de ani in luna aprilie, eveniment care va fi marcat cu mare fast.

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO