Cum a ajutat o romanca la prinderea unui cap al Mafiei siciliene, desi era indragostita de el: "N-am stiut cine era"

Ultima actualizare: 19-06-2015 07:07
mafia

Una dintre cele mai spectaculoase retineri a unui sef din sindicatul de crima organizata Camorra, ce actioneaza in sudul Italiei, are ca protagonista o tanara din Romania.

Intamplarea este relatata intr-un relatata intr-un roman de succes al lui Roberto Saviano, dupa publicarea caruia autorul a fost plasat sub supravegherea politiei.

Astfel, potrivit lui Saviano, o romanca s-ar afla in spatele capturarii unuia dintre cei mai importanti membri ai acestui clan, Francesco Schiavone, zis Cicciariello, plasat la mijlocul anilor 2000 in topul celor mai cautati 30 de mafioti italieni.

Luiza Botez acorda un interviu publicatiei "Clujeanul", relatand cum a ajuns sa aiba o relatie cu temutul mafiot: "L-am cunoscut anul trecut, in mai, la Barlad, prin intermediul unui prieten si n-am stiut nicio clipa ca este cautat de politie. De fapt, nici n-am stiut ca il cheama Francesco Schiavone, nicidecum ca este, asa cum am aflat mai tarziu, unul dintre capii Mafiei. El mi-a spus ca se numeste Antonio. Asa l-am cunoscut si nu i-am vazut niciodata actele de identitate. L-am iubit din prima clipa si inca il iubesc", sustinea la acea vreme romanca.

Citeste mai multe pe adevarul.ro

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO