Consilier local italian: ”Hoții și țiganii români să fie fie alungați în șuturi peste graniță”


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Luni 06 Noiembrie 2017 17:21
Categorie: Stiri externe
Giovanni Ardita

Giovanni Ardita, un consilier local la primăria oraşului Ladispoli, din partea partidului naționalist Fratelli D'Italia - Alleanza Nazionale, a scris pe pagina personală de Facebook un mesaj extrem de dur la adresa românilor.

 

”Hoţii aștia români, de rahat, nu se opresc nici în faţa unei femei surdo-mute, nici în faţa casei unui băiat care tocmai a murit. Autorităţile trebuie să îi ducă în şuturi până la graniţă şi să îi trimită înapoi în ţara lor, fără drept de întoarcere. Gata cu gunoaiele astea de ţigani români!", este mesajul postat de consilierul italian, sâmbătă, pe pagina lui de Facebook. Mesajul, scris în urma unui furt care a avut loc într-o locuinţă din Ladispoli și atribuit, fără dovezi, unor români, a fost între timp șters, relatează terzobinario.it.

Consilierul a venit apoi cu scuze: ”Gata cu toleranţa în ce priveşte ţiganii români. Îmi cer scuze de la comunitatea românească pentru că am generalizat, există români muncitori, cinstiţi şi responsabili, dar nu-mi retrag cuvintele în ce priveşte hoţii care intră în casele oamenilor neajutoraţi, sunt nişte gunoaie umane şi nu merită respect", a scris politicianul.

 

Sursa: Facebook.com

VIDEO PROTVPLUS.RO