Codul de bare care a declansat isteria. Ce efect secret ascunde linia orizontala


Ultimul update: Vineri 23 Mai 2014 00:12
Data publicarii: Marti 20 Mai 2014 11:55
Categorie: Stiri externe
Cod de bare

Aproape fiecare produs ambalat are acum un cod de bare. In Germania ori Austria, insa, acesta este adesea taiat de o linie orizontala. Care este misterul? Unul la care putini s-ar fi gandit.

Sunt mici si trec adesea neobservate. Este vorba despre codurile de bare, scanate la casa, care fac deja parte din cotidian, la fel ca banii sau cardurile cu care platim.

S-a gandit, insa, cineva ca aceste coduri de bare pot fi daunatoare? Ei bine, da! O societate ezoterica din Germania sustine ca liniile verticale de pe ambalaj functioneaza ca un soi de antena, care absoarbe energia din mediul inconjurator si o transmite mai departe in cotinutul produsului. Mai mult, energia respectiva este activata de scannerul de la casa, ceea ce este extrem de nociv. Sustin initiatii, potrivit Frankfurter Allgemeine Zeitung.

"Din punct de vedere bioenergetic, prin activarea codurilor de bare, se elibereaza campuri care viciaza armonia produsului", spune Ölwin Pichler, seful Centrului de Formare in Stiintele Naturale din Wolfratshausen (Bavaria Superioara). Pichler este, de asemenea, redactor la revista "Raum & Zeit", care atragea atentia inca din anul 2000 ca scannerele activeaza toxicitatea bioenergetica a codurilor de bare.

Din fericire pentru bioenergeticieni, cateva companii le-au luat foarte in serios temerile. Atat firme cu activitati ezoterice, cat si cativa producatori au decis sa "dezactiveze" infamele coduri de bare printr-o linie orizontala.

"Atunci cand codul este distorsionat, el nu mai produce efecte negative asupra produsului sau a mediului", sustine compania Sonnentor din Austria.

Si specialistii in marketing au analizat situatia: "Ne-am ocupat intens de aceasta problema si am stabilit ca multi clienti au o problema cu acest cod de bare", spune Johannes Mauss de la Rabenhorst, o companie producatoare de sucuri. "Si pentru ca firma noastra este foarte liberala, nu avem nicio retinere sa luam in calcul dorintele clientilor nostri. Am observat ca acesta este un trend foarte puternic", mai sustine reprezentantul Rabenhorst.

Astfel, toata lumea pare sa fie multumita si in pace cu universul, fara costuri suplimentare pentru companii, prin simpla adaugare a unei linii orizontale la deja banalul cod de bare.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO
Stare de urgență în Chile după creșterea prețurilor la biletele de metrou - 7
Proteste violente în Chile față de creşterea preţurilor la biletele de metrou
Un bărbat beat a încercat să deschidă ușa unui avion. Ce i-au făcut pasagerii
Celebra Jane Fonda, în vârstă de 81 de ani, a fost arestată din nou la un protest
Cum a reușit un transportator român să evite plata taxei de autostradă în Franța de 35 de ori
Alegeri locale în Republica Moldova. Cine este favorit să preia primăria Chișinăului
Dezastru provocat de surparea unui baraj la o mină de aur. Peste 13 persoane au murit
Boeing 737 Max
Mesaje din 2016 între piloţi ai Boeing. Mărturii despre siguranţa avioanelor 737 MAX
Țara europeană în care a fost scos la vânzare ”om bio, 2,99 de euro/kilogram”
Motivul pentru care președintele Mexicului susține eliberarea fiului lui El Chapo
Uniunea Europeană acordă Republicii Moldova un ajutor de 14,3 milioane de euro
În Catalonia au avut loc cele mai violente proteste din ultimul deceniu: peste 200 de răniți
Captură impresionantă a unui copil de numai 8 ani. Ce „monstru” a prins la pescuit