Cel mai mare mister al Japoniei. Padurea in care sunt descoperite 100 de cadavre in fiecare an

Ultima actualizare: 17-10-2012 15:26
padurea Aokigahara Japonia

Este cea mai densa si spectaculoasa padure din Japonia, insa ascunde povesti de groaza. In desisurile padurii Aokigahara, de pe muntele Fuji, este foarte simplu sa te pierzi si sa nu mai fi gasit niciodata.

Iar multi aleg sa-si gaseasca odihna vesnica aici. In fiecare an autoritatile descopera aici cam 100 de cadavre spanzurate de copaci, acest loc fiind recunoscut ca fiind “punctul fierbinte” al sinucigasilor din tara.

Padurea este atat de deasa, incat foarte multi sinucigasi raman nedescoperiti ani de zile.

Misterul unei locatii de vis din Polonia. Nici macar oamenii de stiinta NU reusesc sa-i descopere misterul

Insa de ce atat de multi oameni aleg sa-si incheie viata acolo ramane un mister. Singura banuiala este aceea ca sinucigasii sunt inspirati de o legenda populara.

Azusa Hayano a studiat fenomenul timp de 30 de an, insa nici el nu a gasit o explicatie a acestei tendinte. Cercetatorul japonez nu a reusit sa inteleaga ce ii atrage pe sinucigasii din toata tara aici.

Este un mister adanc pentru toata tara, iar el este subiectul unui documentar realizat impreuna cu o institutie de presa din Statele Unite. Azusa Hayano a incercat sa inteleaga comportamentul persoanelor care aleg padurea Aokigahara pentru somnul vesnic si a refacut ultimul traseu pe care l-au facut mai multi sinucigasi. Se pare ca cei mai multi dintre ei nu vor sa fie gasiti niciodata.

Padurea a devenit cunoscuta in toata lumea, dar nu pentru frumusetile ei, ci tocmai din cauza fenomenului ramas in continuare fara raspuns.

La intrare in Aokigahara autoritatile au montat un panou pe care este scris: “Viata ta este un dar pretios de la parintii tai. Te rog gandeste-te la parinti, frati si copii. Nu te inchide in tine. Vorbeste despre problemele tale”. In ciuda numarului mare de personae care raman surde la acest apel, sunt si oameni care se razgandesc.
Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO