Ce face Kim Jong Un atunci când dispare din viața publică. Activitățile surprinzătoare ale liderului de la Phenian

Ultima actualizare: 12-10-2021 15:00
Kim Jong Un
Agerpres

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a dispărut din peisajul public de mai multe ori și în 2021, fapt pentru care a stârnit și mai mult interesul presei.

Se presupune că liderul suprem Kim Jong Un este bolnav atunci când a dispărut de mai multe ori din viața publică în acest an, dar, de fapt, el era extrem de interesat de modele de sticle de vin, nave de marfă și uniforme școlare, potrivit unei analize a NK News, citată de Bussines Insider.

Liderul nord-coreean a dispărut de mai multe ori din peisajul public, între ianuarie și mai, ceea ce i-a determinat pe unii experți care urmăresc îndeaproape fiecare mișcare a lui Kim să speculeze că acesta ar putea fi bolnav.

Însă, potrivit NK News, absențele lui Kim s-au potrivit cu datele afișate, joi, la Expoziția Națională de Artă Industrială de la Phenian, care arătau când a fost Kim prezent pentru a juriza operele de artă.

Șapte pauze luate de Kim Jong Un, în 2021

Imagini de la eveniment, difuzate de rețeaua de știri de stat KCTV, au arătat un panou mare de afișare care a enumerat 25 de zile din acest an în care Kim a „ghidat” aproximativ 110 modele până la finalizarea lor, susține sursa citată.

Cele mai multe date s-au încadrat între lunile februarie și mai, a precizat NK News, iar alte câteva în luna august.

Kim și-a luat circa șapte pauze care au durat cel puțin două săptămâni sau mai mult în 2021. De asemenea, liderul nord-coreean a dispărut din peisajul public pentru perioade lungi de timp în 2020.

În iunie, Kim a reapărut în public arătând substanțial mai slab decât înainte, după o absență de aproape o lună.

A lucrat la proiecte de stațiuni turistice în timpul absențelor sale

În luna mai, Kim și a lucrat la proiecte de stațiuni turistice în timpul absențelor sale din acest an. Mai exact, a evaluat modelele pentru brandingul asociat cu stațiunea turistică de pe plaja Wonsan-Kalma.

De asemenea, el a contribuit o mare parte din luna februarie în la câteva proiecte pentru logo-uri asociate cu o nouă stațiune turistică în apropierea orașului Samjiyon din nordul țării, potrivit raportului.

Imagini de la Expoziția Națională de Artă Industrială au arătat că Kim a supravegheat, de asemenea, designul pentru diverse sticle de vin, uniforme școlare, troleibuze, autobuze cu două etaje și o navă de marfă de 12.000 de tone.

Kilogramele în plus și sănătatea lui Kim au fost considerate de mult timp factori de risc pentru regimul lui Kim Jong Un și au alimentat speculațiile privind succesorul său în cazul în care ar fi murit subit, notează Business Insider.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO