Babuinii dintr-un parc safari din Anglia au fost văzuți înarmați cu șurubelnițe, cuțite și chiar un ferăstrău

Ultima actualizare: 26-07-2020 11:37
babuini
Profimedia

Îngrijitorii de animale dintr-un parc safari din Merseyside, Anglia, susțin că unii vizitatori „înarmează” babuinii cu instrumente precum cuțite, șurubelnițe și un ferăstraie făcând astfel ravagii pe mașinile parcate, scrie Daily Mail.

Babuinii din parcul safari Knowsley sunt reunoscuți pentru faptul că rup ștergătoarele de parbriz și oglinzile mașinilor vizitatorilor.

Însă acum îngrijitorii susțin că unii vizitatori ajută la creșterea pagubelor cauzate vehiculelor de către animale, prin furnizarea de arme „pentru a se amuza” pe seama lor, relatează Sunday Times.

Cu toate acestea, un îngrijitor din parc a rămas surprins de babuinii care purtau ”arme” și s-a întrebat dacă instrumentele au fost date animalelor sau dacă le-au luat pur și simplu din mașinile oamenilor atunci când s-au oprit să îi admire.

Un alt îngrijitor a spus: „Babuinii au fost găsiți cu cuțite și șurubelnițe. Mă întreb dacă este vorba de unii dintre vizitatori care dau intenționat”.

Parcul safari și-a redeschis porțike pe 15 iunie, după ce guvernul a dat undă verde pentru ca atracțiile precum grădinile zoologice și acvariile să înceapă să primească din nou vizitatorii după ce acestea au fost închise din cauza coronavirusului.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO