Avionul cu pasageri care a luat foc pe aeroport în Moscova. Bilanțul morților revizuit la 41

Ultima actualizare: 06-05-2019 00:15
Avion Rusia - 3
Agerpres

Dintre cele 78 de persoane aflate la bordul avionului Superjet-100 care a aterizat în flăcări la Moscova, doar 37 au supraviețuit, a declarat Svetlana Petrenko, reprezentantul oficial al Comisiei de Investigații.

"După cum s-a raportat anterior, la bordul avionului au fost 78 de persoan, inclusiv membrii echipajului. Potrivit datelor actualizate disponibile până în prezent, au supraviețuit 37 de persoane ", a declarat Petrenko pentru Interfax.

Anterior, la scurt timp după incident, autoritățile ruse au anunțat 13 decese, între care 2 copii.

La bordul avionului se aflau 73 de pasageri și 5 membri ai echipajului. În imaginile apărute pe reţelele de socializare se poate vedea avionul aterizând ca o minge de foc. Mai multe imagini găsiți în galeria foto din acest articol!

Potrivit rt.com, pilotul avionului a anunţat că există o stare de urgenţă la scurt timp după decolarea de pe aeroportul Şeremetievo din Moscova, cu destinaţia Murmansk. Avionul a aterizat după 27 de minute de zbor.

Pentru stingerea incendiului puternic au intervenit câteva autospeciale, iar la faţa locului au fost chemate mai multe ambulanţe pentru preluarea răniţilor.

Avionul, căruia incendiul i-a distrus coada şi partea din spate a fuselajului, era relativ nou, fabricat în 2017 sau în 2018. Autorităţile au deschis o anchetă după acest incident.

 Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO