Momentul în care un avion cu pasageri, cuprins de flăcări, a aterizat ca o minge de foc

Ultima actualizare: 06-05-2019 00:00

Imagini incredibile au fost surprinse pe un aeroport din Moscova, unde un avion de pasageri a luat foc.

Un avion de tip Suhoi Superjet 100 care aparţine companiei ruseşti Aeroflot a luat foc în aer şi a fost nevoit să aterizeze de urgenţă. Aparatul avea la bord 78 de persoane. Potrivit ultimelor date oficiale, 41 de oameni au murit.

"Avionul a emis un semnal de avarie după decolare. A încercat o aterizare de urgenţă, nu a reuşit prima dată şi, la a doua încercare, trenul de aterizare a lovit solul, apoi botul avionului, şi a luat foc", a declarat o sursă pentru agenţia de presă Interfax.

Potrivit unei surse din cadrul serviciilor de salvare citată de agenţia publică TASS, "mai multe persoane au fost rănite". Mai multe ambulanţe au fost trimis la locul accidentului, iar pasagerii aparatului de zbor au fost evacuaţi.

În imaginile transmise de televiziunile ruse se vede cum deasupra avionului se ridică o impresionantă coloană de fum. Alte imagini arată avionul în flăcări în timp ce încearcă să aterizeze, apoi pasageri evacuaţi prin partea din faţă.

Aparatul de zbor rusesc, un Superjet-100, a decolat spre Murmansk (nord), a relatat agenţia de presă RIA Novosti, conform căreia o problemă electrică ar putea fi cauza incendiului, care s-ar fi declanşat în zbor.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO