Atacul lansat de un tanar palestinian de 16 ani catre fortele de ordine israeliene. Al noualea caz in ultimele zile. VIDEO


Ultimul update: Vineri 23 Septembrie 2016 07:00
Data publicarii: Marti 20 Septembrie 2016 18:33
Categorie: Stiri externe
atac in Israel

Un tanar palestinian in varsta de doar 16 ani a fost impuscat mortal marti de fortele de ordine din Israel dupa ce a incercat sa il atace pe unul dintre soldati cu un cutit.

Atacatorul, identificat ulterior de Ministerul Sanatatii palestinian ca fiind Issa Tarayra, se afla la un punct de control de la intrarea in satul Bani Naim. Baiatul s-a prefacut ca vrea sa ii arate niste documente unuia dintre soldati, dupa care s-a apropiat de el si a incercat sa il injunghie cu cutitul. Omul s-a ferit, asa ca tanarul a trecut la urmatorul soldat, relateaza Daily Mail.

Luptandu-se cu cel de-al doilea sodat, Issa a cazut la pamant si a fost impuscat mortal de restul militarilor.

"Un atacator inarmat cu un cutit a incercat sa injunghie un soldat al Fortelor de Aparare Israeliene la un punct de control aflat la intrarea in satul Bani Naim. Raspunzand la amenintarea iminenta, militarii l-au impuscat, iar acesta a murit." se arata intr-un comunicat dat de Armata Israeliana.

Incidentul de marti este al noualea de acest fel incepand de vineri. Atacurile vin pe fondul incheierii unei importante sarbatori musulmane si intaririi securitatii pentru sarbatorile iudaice ce vor urma in octombrie.

 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO