Atac în Sri Lanka. Gestul șocant făcut de unul din atacatori ca să ucidă mai mulți oameni


Ultimul update: Duminica 21 Aprilie 2019 17:03
Data publicarii: Duminica 21 Aprilie 2019 16:47
Categorie: Stiri externe
Atacuri în lanț în Sri Lanka - 6

Apar detalii șocante despre autorii atacurilor în lanț din Sri Lanka. 

Unul dintre teroriști s-a cazat la un hotel de cinci stele, după care s-a așezat la coadă la restaurant pentru micul dejun, iar apoi și-a detonat centura explozivă în mijlocul turiștilor.

Un manager de la Hotelul Cinnamon Grand a povestit cum unul dintre atacatori s-a cazat la hoteul de cinci stele folosind o adresă falsă. El a susținut că a venit în oraș cu afaceri. În jurul orei 08.30 dimineața, când clienții luau micul dejun, a mers în restaurant și și-a detonat centura cu explozibil, scrie Daily Mail.

„Era un haos total. Era 08.30 și era foarte aglomerat. Multe familii. El (nr – atacatorul) a mers în fața oamenilor de la coadă și și-a detonat bomba. Unul dintre managerii care întâmpinau turiștii a fost ucis pe loc”, a declarat managerul.

În urma atacurilor în lanț, 207 persoane au murit și 450 au fost rănite. Printre victime sunt și 30 de cetățeni străini – americani, britanici, olandezi, portughezi și chinezi.

Deschideți galeria foto pentru a vedea mai multe imagini.

Hotelul Cinnamon Grand este popular printre turiștii străini. Totodată, vizate de explozii au fost și mai multe biserici unde oamenii celebrau Paștele catolic. Ca urmare a tragediei, șapte persoane au fost reținute.

Anual, milioane de turiști vizitează Sri Lanka. Cu toate acestea, turismul este amenințat de crizele politice și tensiunile religioase. Peste 2,4 milioane de turiști străini au vizitat Sri Lanka în 2017, cheltuind aici 3,2 miliarde de dolari.

Atacuri în Sri Lanka: Peste 200 de morţi. Polițiști, uciși în timp ce erau pe urmele suspecților
Atacul din Sri Lanka. VIDEO: momentul în care una din bombe explodează
Autorii atacurilor din Sri Lanka ar fi fost identificaţi. Din ce grupări ar face parte
FULLSCREEN
Atac în Sri Lanka. Gestul șocant făcut de unul din atacatori ca să ucidă mai mulți oameni
  • /

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO