Anchetă ireală a poliției. Mână tăiată cu drujba din cauza unui tatuaj sau retezată de tren în fuga de la locul unui viol

Ultima actualizare: 13-09-2020 10:13
Anchetă ireală a poliției. Mână tăiată cu drujba din cauza unui tatuaj sau retezată de tren în fuga de la locul unui viol
Getty

Un indian acuză un grup de oameni că i-au retezat mâna cu drujba din cauza tatujului său. Poliția care anchetează cazul spune însă că a primit o sesizare potrivit căreia un tren a tăiat mâna bărbatului în timp ce fugea după ce a sodomizat un tânăr.

 

Caz halucinant în India, unde un frizer aflat în căutarea unui loc de muncă spune că a fost atacat de un grup de bărbați care i-au tăiat brațul drept cu o drujbă, din cauza unui tatuaj musulman pe care îl avea, scrie Daily Star.

Incidentul a avut loc pe 24 august în orașul Panipat, într-un atac pe are familia lui Akhlaq Salmani, din Saharanpur, l-a pus pe seama prejudecăților anti-musulmane.

Bărbatul s-ar fi oprit la poarta unei case să ceară apă de băut, când a fost atacat de patru persoane, cu bețe și cărămizi, după care l-au târât la un atelier din apropiere, unde i-au tăiat mâna cu o drujbă.

Potrivit Hindustan Times, fratele victimei, Ikram, susține că atacatorii s-au supărat din cauza unui tatuaj pe care acesta îl avea pe braț.

”Mâna fratelui meu a fost tăiată pentru că avea scris 786 pe ea”, a spus el. Numărul 786 are o semnificație sfântă în scripturile religioase islamice.

Agresorii l-au abandonat apoi pe bărbat lângă o cale ferată, de unde a fost luat de polițiști.

Inspectorul de poliție din Panipat, Manisha Chaudhary, a confirmat că infracțiunea a avut loc, dar a adăugat că Salmani nu a menționat tatuajul în plângerea sa inițială.

 

Înregistrări cu indieni musulmani linșați, distribuite pe rețelele sociale

 

Însă, printr-o bizară întorsătură de situație, o a doua sesizare, depusă la poliție pe 7 septembrie, susține că Salmani ar fi sodomizat un tânăr pe data de 23 august, iar mâna i-ar fi fost tăiată accidental de tren în timp ce fugea de la locul faptei.

Poliția spune că investighează acum ambele variante și îl va contacta în curând pe Akhlaq Salmani pentru a se alătura anchetei.

Atacurile asupra musulmanilor sunt din ce în ce mai frecvente în India, deoarece naționaliștii hindusi îi învinovățesc pentru problemele țării, chiar și pentru coronavirus.

Au fost raportate numeroase atacuri în care indienii musulmani au fost bătuți sau linșați, înregistrările violențelor extreme fiind apoi încărcate pe site-urile de socializare sau distribuite pe WhatsApp.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Promo
PROMO SuperStar E timpul să fie legendari. E timpul pentru următoarea etapă. Recall SuperStar România

00:30
Alt Text!
Stirile PRO TV
Stirile PRO TV # 17.00 – 25 Octombrie 2021

45:59
Alt Text!
Las Fierbinți
Sezonul 19, Episodul 23

44:57
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!