Adevarata poveste a femeii musulmane care trece "indiferenta" pe langa victime ale atacului terorist din Londra. FOTO

Dată publicare: 24-03-2017 14:37
Dată actualizare: 27-03-2017 07:18


femeie musulmana, atac terorist, londra

O fotografie cu o femeie musulmana, purtand hijab, trecand pe langa victime ale atacului terorist din Londra, butonand un telefon, a starnit reactii mixte pe retelele de socializare in ultimele ore.

Blogurile anti-islamice au criticat virulent imaginea, comentand despre ea ca ar arata "indiferenta musulmanilor" la suferinta victimelor atacului terorist. "Imaginea a fost inteleasa prost", sustine fotograful care a realizat-o.


Fotograful care a surprins imaginea cu femeia, de religie islamica, uitandu-se in propriul telefon in timp ce trecea pe langa victimele atacului din Londra, a sarit in apararea femeii dupa ce fotografia s-a viralizat. "Personal cred ca era mahnita in ambele fotografii", afirma fotograful Jamie Larriman pentru ABC. Acesta a realizat si o alta imagine, un close-up, in care tanara apare la un pas de a izbucni in plans.


Fotografiile au starnit un val de critici pe Twitter si Facebook unde a fost acuzata ca se plimba cu nonsalanta pe langa victimele ranite in atentat. "O femeie de religie islamica care nu acorda deloc atentie atacului terorist, plimbandu-se in mod obisnuit intre oamenii care zac pe strada in timp ce isi verifica telefonul", este una dintre reactiile dure la adresa ei.


Fotograful Jamie Larriman sustine ca imaginea a fost prost interpretata si luata din context: "Sa spui ca ea a ignorat pe cineva este imposibil de stiut. In reactia de pe fata ei se poate vedea ca ea era ingrozita, ea aflandu-se in mijlocul unei situatii dramatice. Probabil ca ea isi dorea numai sa plece cat mai repede de pe pod. Imi pare sincer rau pentru femeia din imagine. Daca vede asta, se simte oribil".


 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO