Actrița de filme pentru adulți cu care Trump ar fi avut o relație, plătită din banii avocatului acestuia

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Avocatul președintelui american Donald Trump i-a dat unei actrițe care joacă în filme pentru adulți 130.000 de dolari din banii proprii. Este vorba despre Stormy Daniels, despre care presa spune că ar fi avut o relație cu liderul de la Casa Albă.

 „În cadrul unei tranzacţii private din 2016, mi-am folosit propriile fonduri pentru a face o plată de 130.000 de dolari către Stephanie Clifford. Nu au fost implicate nici Organizaţia Trump şi nici campania Trump în această tranzacţie şi niciuna dintre părţi nu mi-a decontat cheltuielile, nici direc, nicii indirect”, a a spus avocatul, Michael Cohen, citat de CNN, potrivit News.ro.

Cu câteva săptămâni înainte de alegerile din 2016, Cohen a înfiinţat un o societate cu responsabilitate limitată, pentru a-i vira suma de bani lui Clifford.

În ianuarie, organizaţia Common Cause a depus plângeri la Comisia Electorală Federală şi la Departamentul pentru Justiţie susţinând că plata efectuată către Clifford încalcă legile finanţării campaniilor. Dar, marţi, Cohen a negat acuzaţiile şi a susţinut că tranzacţia a fost „legală” şi nu o „contribuţie de campanie”.

Cohen a declarat, de asemenea, că a depus o plângere către Comisia Electorală Federală, dar documentul nu va fi făcut public înainte de rezolvarea cazului.

Când a fost întrebat de ce a făcut tranzacţia, Cohen a declarat: „Doar pentru că ceva nu e adevărat, nu înseamnă că nu-ţi poate face rău. Îl voi proteja mereu pe Trump”.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO