Accident în lanț după o urmărire ca în filme a poliției. „I-au ameninţat cu pistoalele prin geam”

Ultima actualizare: 20-10-2019 11:44

O intersecţie din Colorado a fost închisă ore bune după ce o urmărire a poliţiştilor americani s-a sfârşit cu un accident în lanţ.

O cameră de supraveghere montată pe una dintre maşinile lovite a filmat întregul carambol, iar imaginile descriu perfect cât de intensă a fost atmosfera.

 Martor: „I-au ameninţat cu pistoalele prin geam şi i-au scos cu forţa din maşină. S-au declanşat şi airbag-urile.”

Două persoane au fost încătuşate pe loc. Tot acest carambol a fost rezultatul unei urmăriri începute de poliţişti după ce au văzut că cineva fură benzină dintr-o staţie peco.

Martor: „Am auzit-o că ţipa şi când am ridicat privirea să văd ce se întâmplă, am început brusc să ne învârtim în toate direcţiile.”

Maşina în care se afla această femeie a fost lovită din spate şi împinsă aproape un kilometru şi jumătate.

Martor: „A zburat pe şosea, a lovit câteva mașini și apoi a demarat în trombă. Mașina respectivă era ca o armă. Dacă ar fi provocat mai multe accidente, putea să omoare pe cineva.”

În timp ce anchetatorii încercau să adune dovezi ale carambolului, alţi conducători auto au fost cât pe ce să provoace alte accidente.

 10 maşini au fost avariate, patru dintre ele fiind ale poliţiei. Unul dintre ofiţeri a fost dus la spital, dar rănile nu i-au pus în pericol viaţa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO