"A fost sinucidere". Scrisoarea lasata de sora Juliei Roberts explica motviul pentru care ar fi recurs la acest gest

Ultima actualizare: 15-02-2014 07:00
Nancy Motes

 Presa continua sa scrie despre decesul lui Nancy Motes, sora vitrega a actritei Julia Roberts. O sursa din interiorul anchetei a declarat ca femeia a lasat o scrisoare in care vorbeste despre relatia cu mama sa, dar si cu vedeta.

"Cel mai probabil a fost sinucidere. Doar asa se explica scrisoarea de 5 pagini pe care Nancy Motes a lasat-o. Ea a scris despre relatia cu sora ei, dar a precizat si ca Julia este cea care a impins-o la sinucidere. Ii mai spune mamei sale ca o iubeste si ii cere iertarea logodnicului ei", a declarat sursa.

Purtatorul de cuvant al politiei din Los Angeles a confirmat faptul ca a existat o scrisoare, insa nu a dorit sa vorbeasca si despre continutul ei.

Sora Juliei Roberts, Nancy Motes, a fost gasita moarta, duminica, in Los Angeles.

Nancy era o actrita aspiranta, in varsta de 37 de ani, care a lucrat ca asistent de productie in show-uri TV. In luna august, ea s-a plans ca a crescut in umbra surorii sale. Sora mai mica a Juliei a mai spus atunci ca era cunoscuta ca "sora mai mica si mai grasa", adaugand ca "Pretty Woman" o tachina mereu din cauza greutatii sale. Din acest motiv, Nancy a facut o operatie de bypass gastric.

In afara Juliei, Nancy mai avea doi frati - Eric Roberts, 57 de ani, si Lisa Roberts Gillan, 48 de ani, care sunt, de asemenea, actori.

Nancy Motes, care a crescut in statul american Georgia, avea doar 13 ani cand sora ei, Julia, a devenit faimoasa la Hollywood cu rolul din filmul Pretty Woman. Motes, care se descria singura ca fiind ciudata, a fost marginalizata la scoala si nu s-a impacat niciodata cu succesul surorii ei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO