A fost impuscat in clubul groazei, in timp ce lucra ca barman. Modul impresionant prin care un strain i-a salvat viata

Ultima actualizare: 17-06-2016 00:22
Rodney Sumter

Rodney Sumter se afla in clubul Pulse, din Orlando, unde lucra ca barman, in momentul in care Omar Mateen a intrat si a facut masacrul, soldat cu 49 de morti si 53 de raniti.

Barbatul de 27 de ani a declarat pentru Mirror ca "o imbratisare de la un strain mi-a salvat viata", in timpul masacrului din Orlando. Rodney, tata a doi copii, a reusit sa scape viu din clubul groazei si acum a povestit cosmarul pe care l-a trait, dar si cum a supravietuit.

Rodney a fost impuscat de catre atacator, in club, era plin de sange si la un pas sa lesine, cand s-a impiedicat de o alta victima la iesirea din club, un alt ranit, Joshua McGill, conform Mirror.

Rodney a fost impuscat in umar, iar dupa o perioada, a reusit sa supravietuiasca si sa iasa din club, dar era la un pas sa lesine. Atunci, Joshua, l-a vazut si l-a tras langa el, in spatele unei masini, dintr-o zona securizata de politie. Doar ca afara nu mai era nicio ambulanta disponibila.

Strainul care l-a ajutat a mai observat ca Rodney era ranit si in spate, asa ca Joshua, care este student la medicina, i-a rupt tricoul si i-a bandajat ranile. L-a imbratisat si a tinut presiune pe ranile sale ca acesta sa nu piarda prea mult sange.

Acum, Rodney, care se numara printre cei 53 de raniti din clubul Pulse, a primit ingrijiri medicale si a fost operat, iar acum se afla in stare stabila.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO