Reactia regizorului Pedro Almodovor, dupa ce numele sau a aparut in scandalul Panama Papers. "Sunt atatea nume mari"

Ultima actualizare: 20-05-2016 01:43
Pedro Almodovar la Cannes

Regizorul spaniol Pedro Almodovar impreuna cu fratele sau Augustin au avut in anii ’90 o firma de productie video, numita "El Deseo" (dorinta), inregistrata in Insulele Virgine si administrata de Mossack Fonseca.

Prezent pe Riviera franceza pentru Festivalul de Film de la Cannes, Pedro Almodovar a declarat ca presa spaniola a exagerat implicarea sa in scandalul Panama Papers si ca sunt alte nume mult mai importante decat el: "Daca acesta ar fi fost un film, noi nu am fi fost nici macar figuranti. Presa spaniola ne-a distribuit in rolurile principale. Sunt atat de multe nume mari si pana acum cazul nu a fost investigat suficient."

Atunci cand s-a aflat vestea, regizorul si-a contramandat toate aparitiile publice, inclusiv conferinta de presa pentru lansarea celui mai recent film al sau, Julieta. Pelicula este acum inscrisa in competitia de la Cannes, relateaza The Guardian.

In firma "El Deseo", Pedro se ocupa de partea artistica, iar fratele sau de managerierea afacerii de familie. Augustin marturiseste ca isi asuma intreaga vina pentru aceasta situatie, care se datoreaza lipsei sale de experienta din primii ani de business, si ca regreta faptul ca numele lui Pedro a fost tarat in acest scandal. Firma "a fost lasata sa moara deoarece nu corespundea modului nostru de lucru." a declarat acesta.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO