Tatăl unui tânăr mort la Colectiv: Am primit o somație, dacă nu vrem să fim executați silit

Colectiv
Pro TV

Narcis Hogea, tatăl unui tânăr care a murit din cauza incendiului din Colectiv, afirmă că a fost somat de stat să plătească 100 de lei, după ce a cerut urgentarea dosarului privind tragedia din 30 octombrie 2015.

 

Somația a venit după ce câțiva supraviețuitori și părinți ai căror copii au murit în urma incendiului din clubul Colectiv au cerut, în instanță, accelerarea procedurilor privind activitatea de urmărire penală a persoanelor condamnate.

Solicitarea lor a fost respinsă de judecători, care i-au obligat pe petenți să plătească fiecare câte 100 de lei cheltuieli de judectă.

Acum, cei care nu au plătit suma au fost somai să o achite urgent, ca să evite executarea silită.

Citește și
Colectiv
200 de pompieri ISU sunt audiați într-un nou dosar Colectiv, în cazul filmării ascunse

”Nu au trecut decât 3 ani și 10 luni de când am depus plângerea penală. Suntem chiar tupeiști, având în vedere că procesul mineriadei este abia la început. Cum îndrăznim să cerem trimiterea în judecată a lui Arafat? Ce reprezintă Apuseni, Siutghiol, Colectiv? Doar câțiva morți care nu-l pot opri pe marele Zeus- Arafat să fie în continuare salvatorul românilor.
Cum îndrăznim să-l acuzăm pe Bănicioiu, cel mai mare ministru al sănătății de pe planetă, de moartea copiilor noștri. Ce știm noi prin ce trecea el, “săracul”, în perioada aceea. Noi eram prin spitale, bucurându-ne împreună cu copiii noștri de cele mai bune condiții posibile.”
- a scris pe Facebook tatăl unuia dintre tinerii care au murit din cauza incendiului din Colectiv, Narcis Hogea.

Mesajul complet al lui Narcis Hogea:

 

”Salut, dragul nostru Alexandru,

Au trecut 4 ani și 9 luni. Cum este Raiul astăzi? Cum se vede viața noastră de acolo? După cum îți spuneam în iunie, statul român ne-a “tras de urechi” că am îndrăznit să cerem urgentarea dosarului în care sunt anchetați criminalii voștri, obligându-ne la plata sumei de 100 lei cheltuieli judiciare. Mai mult decât atât, zilele trecute am primit o somație pentru plata sumei respective dacă nu vrem să fim executați silit.

 

Le “înțeleg” raționamentul. Cum îndrăznim noi, câțiva părinți ai căror copii au murit la Colectiv, să le cerem procurorilor ce se ocupă de acest caz, să finalizeze cercetările și să trimită dosarul în instanța? Nu au trecut decât 3 ani și 10 luni de când am depus plângerea penală. Suntem chiar tupeiști, având în vedere că procesul mineriadei este abia la început.

Cum îndrăznim să cerem trimiterea în judecată a lui Arafat? Ce reprezintă Apuseni, Siutghiol, Colectiv? Doar câțiva morți care nu-l pot opri pe marele Zeus- Arafat să fie în continuare salvatorul românilor.

Cum îndrăznim să-l acuzăm pe Bănicioiu, cel mai mare ministru al sănătății de pe planetă, de moartea copiilor noștri. Ce știm noi prin ce trecea el, “săracul”, în perioada aceea. Noi eram prin spitale, bucurându-ne împreună cu copiii noștri de cele mai bune condiții posibile. În acest timp Arafat, Bănicioiu și restul găștii criminale descopereau că Mecanismului Uniunii Europene pentru protecţie civilă este o prostie, chiar dacă, până atunci fusese activat de guverne europene pentru salvarea cetățenilor lor. Săracii de ei se gândeau la bugetul țării, pentru că, nu-i așa, banii de la ministerul sănătății nu sunt pentru oricare contribuabil român, ei sunt păstrați pentru cazuri importante. Nu se știe când îl apucă cufureala pe vreun deputat sau senator și trebuie transportat de urgență în cel mai bun spital al lumii.
Cum îndrăznim să ne legăm de Ponta, veșnică tânără speranță din politica românească, școlit în diverse cercuri importante.

El, prim ministrul României în 2015, era plecat din țară la momentul Colectiv și nu are nicio responsabilitate în gestionarea crizei. Mai mult decât atât și-a dat demisia în 4 noiembrie 2015. Săracul de el, a pătimit prea mult!

În rest despre noi, numai de bine. Aceeași durere care se amplifică prin conștientizarea neputinței noastre de a face dreptate în numele vostru.

Ai grijă de tine, fiule!
Te iubim!”
 

 

 

 

 

 

Citește și...
Mesaj acuzator la adresa lui Raed Arafat: ”De fiecare data ai fugit de noi, ca un laș”
Mesaj acuzator la adresa lui Raed Arafat: ”De fiecare data ai fugit de noi, ca un laș”

Narcis Hogea, tatăl lui Alex, tânărul de 19 ani care a decedat într-o clinică din Viena din cauza rănilor grave suferite în incendiul din clubul Colectiv, i-a transmis, joi, secretarului de stat Raed Arafat o nouă scrisoare deschisă.

200 de pompieri ISU sunt audiați într-un nou dosar Colectiv, în cazul filmării ascunse
200 de pompieri ISU sunt audiați într-un nou dosar Colectiv, în cazul filmării ascunse

Aproape 200 de pompieri ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență București au fost chemați la audieri într-un nou dosar Colectiv.

Reacția lui Eugen Iancu după ce Dan Puric a vorbit despre
Reacția lui Eugen Iancu după ce Dan Puric a vorbit despre "haimanalele" de la Colectiv

Preşedintele Asociaţiei Colectiv, Eugen Iancu, i-a transmis actorului Dan Puric că atât el, cât şi fiul său Alex, mort în urma incendiului de la Colectiv, îl iartă după ce a vorbit despre "haimanalele" de la Colectiv.

Dan Puric, despre cazul Colectiv: ”Haimanalele alea se pregăteau cu Jos biserica”
Dan Puric, despre cazul Colectiv: ”Haimanalele alea se pregăteau cu Jos biserica”

Actorul și regizorul Dan Puric susține că restricțiile de circulație și măsurile de distanțare socială care au fost provocate de pandemia de Covid-19 ar fi fost ”dictate” de forțe ”oculte”.

Recomandări
România, țara care „plutește pe o mare de petrol și doarme pe o pernă de gaz”
România, țara care „plutește pe o mare de petrol și doarme pe o pernă de gaz”

„Petrolul roșu”, partea a II-a. România are o istorie spectaculoasă în industria petrolieră. Am fost pionieri în extracția țițeiului, în rafinare și în utilizarea combustibililor în iluminat sau transport.

SUA îl avertizează pe Putin asupra „consecinţelor catastrofale” pe care le-ar avea utilizarea armelor nucleare în Ucraina
SUA îl avertizează pe Putin asupra „consecinţelor catastrofale” pe care le-ar avea utilizarea armelor nucleare în Ucraina

SUA vor răspunde decisiv oricărei utilizări de către Rusia a armelor nucleare împotriva Ucrainei şi au transmis Moscovei că se va confrunta cu „consecinţe catastrofale”, a declarat Jake Sullivan, consilier pentru securitate naţională al Casei Albe.

Alegeri în Italia. Extrema dreaptă speră să obțină victoria și să desemneze premierul care îi va urma lui Mario Draghi
Alegeri în Italia. Extrema dreaptă speră să obțină victoria și să desemneze premierul care îi va urma lui Mario Draghi

Peste 50 de milioane de italieni au fost chemați, duminică, la vot, pentru a-și alege parlamentarii, iar observatorii se așteaptă ca extrema dreaptă să câștige în forță și să desemneze premierul care îi va urma lui Mario Draghi.