Tatăl unui tânăr mort la Colectiv: Am primit o somație, dacă nu vrem să fim executați silit
Narcis Hogea, tatăl unui tânăr care a murit din cauza incendiului din Colectiv, afirmă că a fost somat de stat să plătească 100 de lei, după ce a cerut urgentarea dosarului privind tragedia din 30 octombrie 2015.
Somația a venit după ce câțiva supraviețuitori și părinți ai căror copii au murit în urma incendiului din clubul Colectiv au cerut, în instanță, accelerarea procedurilor privind activitatea de urmărire penală a persoanelor condamnate.
Alegeri 2024
21:03
Reacția lui Simion după Kievul a dezvăluit de ce nu are voie în Ucraina. Liderul AUR, apel către serviciile secrete
20:15
Document. Motivul pentru care George Simion a fost interzis în Ucraina. Guvernul României a publicat răspunsul Kievului
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
Solicitarea lor a fost respinsă de judecători, care i-au obligat pe petenți să plătească fiecare câte 100 de lei cheltuieli de judectă.
Acum, cei care nu au plătit suma au fost somai să o achite urgent, ca să evite executarea silită.
”Nu au trecut decât 3 ani și 10 luni de când am depus plângerea penală. Suntem chiar tupeiști, având în vedere că procesul mineriadei este abia la început. Cum îndrăznim să cerem trimiterea în judecată a lui Arafat? Ce reprezintă Apuseni, Siutghiol, Colectiv? Doar câțiva morți care nu-l pot opri pe marele Zeus- Arafat să fie în continuare salvatorul românilor.
Cum îndrăznim să-l acuzăm pe Bănicioiu, cel mai mare ministru al sănătății de pe planetă, de moartea copiilor noștri. Ce știm noi prin ce trecea el, “săracul”, în perioada aceea. Noi eram prin spitale, bucurându-ne împreună cu copiii noștri de cele mai bune condiții posibile.” - a scris pe Facebook tatăl unuia dintre tinerii care au murit din cauza incendiului din Colectiv, Narcis Hogea.
Mesajul complet al lui Narcis Hogea:
”Salut, dragul nostru Alexandru,
Au trecut 4 ani și 9 luni. Cum este Raiul astăzi? Cum se vede viața noastră de acolo? După cum îți spuneam în iunie, statul român ne-a “tras de urechi” că am îndrăznit să cerem urgentarea dosarului în care sunt anchetați criminalii voștri, obligându-ne la plata sumei de 100 lei cheltuieli judiciare. Mai mult decât atât, zilele trecute am primit o somație pentru plata sumei respective dacă nu vrem să fim executați silit.
Le “înțeleg” raționamentul. Cum îndrăznim noi, câțiva părinți ai căror copii au murit la Colectiv, să le cerem procurorilor ce se ocupă de acest caz, să finalizeze cercetările și să trimită dosarul în instanța? Nu au trecut decât 3 ani și 10 luni de când am depus plângerea penală. Suntem chiar tupeiști, având în vedere că procesul mineriadei este abia la început.
Cum îndrăznim să cerem trimiterea în judecată a lui Arafat? Ce reprezintă Apuseni, Siutghiol, Colectiv? Doar câțiva morți care nu-l pot opri pe marele Zeus- Arafat să fie în continuare salvatorul românilor.
Cum îndrăznim să-l acuzăm pe Bănicioiu, cel mai mare ministru al sănătății de pe planetă, de moartea copiilor noștri. Ce știm noi prin ce trecea el, “săracul”, în perioada aceea. Noi eram prin spitale, bucurându-ne împreună cu copiii noștri de cele mai bune condiții posibile. În acest timp Arafat, Bănicioiu și restul găștii criminale descopereau că Mecanismului Uniunii Europene pentru protecţie civilă este o prostie, chiar dacă, până atunci fusese activat de guverne europene pentru salvarea cetățenilor lor. Săracii de ei se gândeau la bugetul țării, pentru că, nu-i așa, banii de la ministerul sănătății nu sunt pentru oricare contribuabil român, ei sunt păstrați pentru cazuri importante. Nu se știe când îl apucă cufureala pe vreun deputat sau senator și trebuie transportat de urgență în cel mai bun spital al lumii.
Cum îndrăznim să ne legăm de Ponta, veșnică tânără speranță din politica românească, școlit în diverse cercuri importante.
El, prim ministrul României în 2015, era plecat din țară la momentul Colectiv și nu are nicio responsabilitate în gestionarea crizei. Mai mult decât atât și-a dat demisia în 4 noiembrie 2015. Săracul de el, a pătimit prea mult!
În rest despre noi, numai de bine. Aceeași durere care se amplifică prin conștientizarea neputinței noastre de a face dreptate în numele vostru.
Ai grijă de tine, fiule!
Te iubim!”