Mesaj acuzator la adresa lui Raed Arafat: ”De fiecare data ai fugit de noi, ca un laș”

Ultima actualizare: 17-06-2020 11:58
Raed Arafat
Agerpres

Narcis Hogea, tatăl lui Alex, tânărul de 19 ani care a decedat într-o clinică din Viena din cauza rănilor grave suferite în incendiul din clubul Colectiv, i-a transmis, joi, secretarului de stat Raed Arafat o nouă scrisoare deschisă.

De această dată, Hogea face referire la mesajul transmis de șeful DSU referitor la măsurile de prevenție în cazul infectărilor cu Covid-19.

Raed Arafat ar fi spus, potrivit lui Narcis Hogea, că cei care pun la îndoială situația în care ne aflăm trebuie ”să privească în ochi familiile celor căzuți la datorie și să le spună direct că rudele lor au căzut la datorie”.

Bărbatul al cărui copil de 19 ani a murit din cauza rănilor în clubul Colectiv spune că de 4 ani şi jumătate aşteptă să fie privit în ochi de Arafat, însă secretarul de stat a fugit de fiecare dată ”ca un laș”.

Narcis Hogea îi reproșează faptul că fiul său, Alex Hogea, ar fi decedat și ca urmare a deciziilor pe care le-ar fi luat secretarul de stat în perioada imediat următoare după tragedia din clubul Colectiv.

Mesajul complet al lui Narcis Hogea:

 

”Am văzut postarea lui Raed Arafat de aseară şi m-a şocat ultimul paragraf: “Invit pe cei care pun la îndoială situația în care ne aflăm, mai ales cei care spun insistent că este vorba de o "farsă", să privească în ochi familiile celor căzuți la datorie și să le spună direct că rudele lor au căzut la datorie din cauza unei "farse!”

Aşa că m-am decis să-i transmit câteva cuvinte.

Raed Arafat, trebuie să recunosc că ai mult tupeu să vorbeşti despre privitul în ochii părinţilor! De 4 ani şi jumătate aşteptam să ne priveşti în ochi şi să ne spui de ce ne-ai condamnat copiii la moarte. Am încercat de multe ori să ne întâlnim cu tine pentru a ne răspunde la întrebările ce ne macină de atâta timp. De fiecare dată ai fugit de noi, ca un laş.

Te-ai gândit vreodată ce simt părinţii când află, dintr-o înştiinţare semnată de tine - marele Arafat, că băiatul lor va fi tranferat într-unul din cele mai bune spitale pentru mari arşi din Europa dar, odată ajunşi acolo ei descoperă că, deşi era pe lista de transfer trimisă spitalului belgian, băiatul lor a rămas în patul aducător de moarte din România?

Ce crezi că simt părinţii aflaţi lângă un pat de spital, în care se află copilul lor, când medicii specialişti în arsuri îi întreabă în fiecare zi acelaşi lucru: De ce nu a venit mai devreme?
Ai conştientizat vreodată stările prin care trec doi părinţi abia reîntorşi în ţară, după 16 de zile de stat alături de fiul lor într-un spital din Viena, când realizează că prima oprire de la aeroport trebuie să fie la o firmă de pompe funebre unde să aleagă un coşciug şi o cruce pentru băiatul lor de 19 ani?

Ai avut vreodată în minte imaginea unui părinte care trebuie să-i spună fetiţei lui de nici 10 ani, privind-o în ochi, ca fratele ei a murit? Cum crezi că se simte tatăl când îşi strânge fiica în braţe iar ea, plângând în hohote, îi şopteşte la ureche: DE CE?
DE CE ne-aţi omorât copiii? Asta este prima întrebare la care trebuie să răspunzi tu, Raed Arafat, împreună cu Banicioiu, Ponta şi restul găştii criminale.”
 

 

 

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO