Primele rezultate ale autopsiilor. Tinerii din Clubul Colectiv au murit intoxicati cu monoxid de carbon, fum si gaze toxice


Ultimul update: Miercuri 04 Noiembrie 2015 00:15
Data publicarii: Duminica 01 Noiembrie 2015 20:24
Categorie: INCENDIU IN COLECTIV
club colectiv

Intoxicatia cu monoxid de carbon, fum si gaze toxice este principala cauza a decesului victimelor incendiului de vineri noapte, din Clubul Colectiv, potrivit primelor rezultate ale autopsiilor, relateaza hotnews.ro.

Potrivit aceleiasi surse, toate autopsiile s-au incheiat duminica seara, la Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici", iar concluziile provizorii au fost transmise anchetatorilor.

Conform concluziilor provizorii ale autopsiilor facute asupra cadavrelor persoanelor care si-au pierdut viata in incendiul produs vineri noapte, in Clubul Colectiv, principala cauza a decesului ar fi intoxicatia cu fum, monoxid de carbon si gaze toxice.

Raportul final al autopsiilor implica insa mai multe analize al caror rezultat poate dura si pana la doua saptamani, urmand sa fie efectuate mai multe investigatii, intre care si analize toxicologice pentru a se stabili exact ce substante sau ce grup de substante au provocat decesul victimelor, au mai precizat sursele citate.

Potrivit ultimului bilant, in incendiul de vineri noapte au murit 30 de persoane, ultima - o tanara de 26 de ani - in cursul serii de duminica, la Spitalul Bagdasar - Arseni.

Alte aproximativ 140 de persoane sunt internate in mai multe spitale din Bucuresti, pana la 90 fiind in stare critica si grava.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO