Inselatorie in numele victimelor din Colectiv. Cine este "chitaristul rock" care cere bani pe Facebook pentru operatii

Ultima actualizare: 01-07-2016 01:00

 Un individ fara scrupule vrea sa profite de tragedia victimelor din ''Colectiv'' si incearca sa convinga, pe Facebook, cat mai multi oameni sa donez bani pentru raniti.

 Mai multe persoane si-au dat seama de intentiile lui si incearca acum sa-i avertizeze pe toti cei care i-ar putea cadea in plasa. "Atentie la Sabin Draggy care "strange" personal fonduri pentru ajutorarea ranitilor din Colectiv!"

Asa incepe postarea prin care oamenii sunt avertizati ca un individ care sustine ca este chitarist intr-o formatie rock cere sume cuprinse intre o mie si doua mii de lei, pentru operatia unui ranit in incendiul de la Colectiv.

"El mai are nevoie de 2 mii de lei pentru ultima operatie, si vreau sa strang banii astia de la oameni care tin la el" scria intr-un dintre mesajele pe care individul incerca sa o convinga pe o tanara sa doneze. Aceasta spune insa ca “I-am pus mai multe intrebari si mi-am dat seama ca minte. Mi s a parut ciudat ca a zis ca operatia costa 2.000 de lei... si ca o sa duca el personal banii”.

Oamenii s-au mobilizat pe retelele de socializare iar individul ar fi fost identificat de supravietuitori ai teribilului incendiu. Unul dintre ei, Catalin Scanteie, spune ca “Acest Sabin e cunoscut din anii trecuti, a incercat sa faca niste evenimente rock... a dat tepe. Am primit mesaje si din afara tarii prin care suntem atentionati sa nu dam bani. Spune ca e chitarist la coma ..... spune astea ca sa fie credibil

Victimele incendiului din Colectiv ii roaga pe cei care au apucat deja sa ii dea bani acestui individ sa sesizeze politia iar cei care vor sa ii ajute, sub orice forma, sa o faca prin intermediul fundatiilor infiintate pentru acest scop. 64 de tineri si-au pierdut viata si alte cateva zeci au fost raniti, in incendiul izbucnit in 30 octombrie anul trecut in clubul Colectiv din Capitala.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO