Fostul realizator TV Petre Magdin va prezenta evenimentul organizat de Asociatia Colectiv in memoria celor 64 de victime

Ultima actualizare: 24-10-2016 07:17
Petre Magdin

20 de nume mari din lumea rock-ului vor urca pe scena Berariei H, intre 28 si 30 octombrie 2016, in cadrul 3010 Festival.

Ei vor canta, pro bono, in beneficiul victimelor din Colectiv.

Evenimentul este organizat de Asociatia Colectiv GTG 3010, care va folosi fondurile obtinute din vanzarea biletelor pentru decontarea tratamentelor medicale ale ranitilor din Colectiv.

„Cand mi-am asumat aceasta responsabilitate, de a contacta si a convinge trupele sa concerteze la #3010 Festival, nu m-am asteptat la atatea raspunsuri si reactii pozitive. Stiu cat de greu le este formatiilor sa isi sacrifice o seara de weekend, mai ales daca este vorba de un concert intr-o alta localitate, cat timp, energie si resurse implica un astfel de eveniment.

Cu toate astea, majoritatea celor invitati s-a aratat solidara cu cauza si a confirmat participarea fara sa stea pe ganduri. Pentru asta le multumim si ii asiguram de respectul si recunostinta noastra.”, a declarat Catalin Scanteie, unul dintre organizatori.

Cei care au spus „DA” apelului sunt: Compact, Coma, Truda, Kempes, Metrock, Talisman, Altar, Awake, W3 4R3 NUM83R5, Costi Camarasan Band, Florin Chilian, Anton, Fallen, Nexus, Hatemode, Gray Matters, 7 Semne, Bulletproof, Trooper, Krypton Unplugged, dar si prezentatorul evenimentului, Petre Magdin.

Participarea la acest eveniment nu inseamna doar trei zile de concerte si muzica buna. Este mesajul nostru pentru cei 64 care astazi nu mai sunt, ca nu i-am uitat. Este, de asemenea, o mana intinsa supravietuitorilor, cei care s-au luptat in ultimul an, zi dupa zi, pentru o noua sansa la o viata normala.

Din pacate, drama lor este departe de a se fi sfarsit. Vor mai urma probabil luni sau ani de stat prin spitale, iar pentru asta au nevoie de ajutorul nostru.”, a declarat Eugen Iancu, membru fondator al Asociatiei Colectiv GTG 3010. 

In acest moment, exista mai multe variante prin care cei care doresc isi pot procura biletele sau abonamentele pentru #3010 Festival: direct, de la Beraria H sau, online, de pe site-urile eventim.ro, iabilet.ro sau eventbook.ro.

Pretul unui bilet valabil pentru o zi este de 50 de lei, iar al unui abonament pentru toate cele trei zile costa 100 de lei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO