Au avut copii buni si au primit in locul lor sincere condoleante. Povestile parintilor care si-au cautat cu disperare copiii

Dată publicare: 01-11-2015 19:17
Dată actualizare: 04-11-2015 00:15


Sunt acei parinti ingenuncheati in aceste zile de destin. Pentru ei de 45 de ore viata are un alt sens.

Au batut innebuniti pe la usile spitalelor si au intrebat de ai lor. Raspunsul final l-au primit de la legisti si ca intr-un negru cosmar au fost nevoiti sa isi recunoasca fetele si baietii, desfigurati de foc. Printre cei 26 de tineri, pentru care n-a sunat niciodata girofarul salvarii, era si un baiat de 15 ani.

Peste 24 de ore, parintii si prietenii lui Petre Andrei Buca nu au stiut nimic de el. L-au cautat disperati prin tot Bucurestiul, iar pe Facebook poza lui a fost distribuita chiar si de cei care nu il cunosteau. Drumul lui s-a oprit la IML.

Andrei avea 29 de ani si era absolvent de arhitectura. Tatal sau, un om respectat in Braila a fost director al santierului naval ii va aduce asta seara acasa. La Braila povestea lui i-a impresionat pe oameni.

Pe lista neagra a celor care au pierit in clubul Colectiv apare si numele Valentinei Florea. Tina cum ii spuneau prietenii avea 27 de ani si era din Galati. Si ea a asteptat nerabdatoare concertul trupei Goodbye to Gravity.

Un prieten bun i-a trimis o scrisoare emotionanta.

"Tina a murit in incendiul din clubul ala nenorocit. Desi nu o mai vazusem de mai bine de 7 ani, am luat intamplarea foarte personal, pentru ca am fost indragostit de Tina.

Nu cred in viata dupa moarte, nu la modul ala traditional, cel putin, deci nu cred ca Tina va citi vreodata asta. Dar cred ca Tina va trai macar cat mine, pentru ca odata ce-ai iubit pe cineva, il iubesti pentru toata viata, iar eu o iubesc...."

Si de parca legat de acesta tragedie nimic nu este intamplator, Tina anuntase recent ca va merge la expozitia de fotografie a colegei noastre Teodora Maftei. Erau prietene bune.

Din pacate Tina si-a schimbat planurile si se intoarce pentru totdeauna la ai ei. O plang sute de oameni din Galati.

Varlan Laurentiu, 30 de ani, chitarist al unei trupe si Ignat Constanti, baterist tot intr-o trupa rock au murit si ei nevinovati in acelasi iad in care a pierit si un adolescent de 15 ani.


VIDEO PROTVPLUS.RO