Serviciul oferit de Yahoo care nu va mai putea fi accesat din 4 mai

Dată publicare: 06-04-2021 11:33
Dată actualizare: 06-04-2021 11:39


Yahoo

Una dintre cele mai mari şi mai cunoscute platforme de Q&A, Yahoo Answers, îşi trăieşte ultimele zile, iar utilizatorii au la dispoziţie o perioadă limitată de timp pentru a-şi salva datele personale.

Conform unui anunţ postat în deschiderea tuturor paginilor din cadrul Yahoo Answers, serviciul de Q&A îşi va închide porţile pe 4 mai. Din acea dată, conţinutul postat în cadrul platformei, sub formă de întrebări şi răspunsuri, nu va mai putea fi accesat, potrivit News.ro.

Primul pas va fi făcut peste două săptămâni. Din 20 aprilie, Yahoo Answers va intra în mod exclusiv de citire - va putea fi văzut conţinutul actual, însă nu vor mai fi acceptate postări noi.

După închiderea platformei, din 5 mai, membrii serviciului au la dispoziţie aproape două luni, până la 30 iunie, să-şi exporte datele de pe serverele Yahoo. După această dată, nimic din ce a existat pe Yahoo Answers nu va mai disponibil, nici măcar informaţiile personale.

Yahoo Answers a fost una din cele mai mari platforme de Q&A, întrebările şi răspunsurile postate aici având, de multe ori, trimiteri remarcabile şi în cadrul motoarelor de căutare.

De-a lungul timpului, întrebările şi răspunsurile din Yahoo Answers au constituit şi surse inepuizabile de umor. În ultima vreme, însă, din cauza lacunelor de moderare, platforma a devenit gazda informaţiilor false şi a teoriilor conspiraţioniste.

 

Sursa: News.ro

Tags: yahoo,