Metoda inedită prin care sunt răsfățate clientele unui salon de înfrumusețare


Ultimul update: Miercuri 20 Noiembrie 2019 09:55
Data publicarii: Miercuri 20 Noiembrie 2019 08:40
Categorie: iLikeIT

Un salon de frumuseţe din Beverly Hills a găsit un mod inedit de a le atrage pe doamne şi domnişoare. În timp ce stau confortabil în scaun, clientele sunt "teleportate" în diverse destinaţii de vacanţă. Totul, cu ajutorul ochelarilor VR.

Acest loc din Beverly Hills duce experiența dintr-un salon de cosmetică la un alt nivel. În timp ce reprezentantelor sexului frumos li se face manichiura şi pedichiura, clientele "călătoresc" în diferite părți ale lumii.

Cu o simplă apăsare pe un buton, doamnele "vizitează" plaje exotice sau zone muntoase de poveste. Deși, în realitate, stau pe scaun la numai câţiva centimetri distantă unele de celelalte.

 Melissa Singer, directoare salon de beauty: „Manichiură și pedichiura cu realitate virtuală este o modalitate futuristă prin care ne îmbunătățim aceste servicii, pentru a le face și mai relaxante și meditative pentru clienții noștri, folosind ochelari VR care le pot duce într-una dintre cele trei destinații pe care le-am selectat în prealabil pentru o experiență ca de vacanță."

Pentru ca experienţa să fie cu adevărat una inedită, fiecare "destinaţie" vizitată cu ajutorul ochelarilor de realitate virtuală vine la pachet cu tratamente personalizate pentru mâini şi picioare, cu parfumuri şi creme menite să trezească toate simţurile clientelor. De exemplu, în cazul în care aleg o plajă din Hawaii, angajatele le fac doamnelor masaj cu ulei de cocos şi folosesc un scrub pe bază de cafea.

Kate Goldsmith, clientă: „A fost o experiență grozavă. Mi-am pus acei ochelari VR și m-au introdus în atmosferă din Hawaii. A fost ca o experienţă meditativă. După o zi lungă de muncă, acesta este exact lucrul de care aveam nevoie. Scrubul cu cafea te face să te simți ca şi cum ai avea picioarele în nisip și aproape că puteai auzi valurile."

În schimb, clientele care optează pentru un peisaj de munte au parte de un tratament cu parafină din aloe vera şi mentă şi un masaj cu un ulei de pin, care să le dea o senzaţie răcoritoare.

Stacy Cox, beauty expert: „Ce e interesant legat de realitatea virtuală e faptul că pune stăpânire pe toate cele cinci simţuri: pe văz, pe auz, pe miros, pe atingerile tactile şi pe gust, preia totul şi le pune la un loc pentru un tratament mental, care duce manichiură şi pedichiura la un nou nivel."

Cine îşi doreşte un astfel de răsfăț trebuie să ştie că nota de plată este destul de piperată. Pentru manichiură doamnele scot din buzunar 55 de dolari, iar pentru pedichiură, 60 de dolari. Cum salonul se află în apropiere de Hollywood, printre cliente se numără multe vedete, printre care Jessica Alba şi Cameron Diaz.

Beyonce, fotografiată în vacanță alături de familie. Vedeta a trecut printr-o transfomare radicală
Dia, vedeta online care crește o generație întreagă de puști, alături de trupa 5GANG
Shakira va cânta alături de Jennifer Lopez la Super Bowl. ”Are un scop foarte important”
FULLSCREEN
Metoda inedită prin care sunt răsfățate clientele unui salon de înfrumusețare
  • /

Sursa: Pro TV