iLikeIT. Cele mai tari telefoane ale momentului. LG Wing, impresionant: are două ecrane

20-02-2021 13:07


Astăzi, la iLikeIT, ne uităm la cele mai ”tari” telefoane de pe piață. Cum arată oferta pentru 2021? Cum ne conving producătorii să cumpărăm de la ei? Unde este inovația?

Aflăm răspunsurile împreună cu Marian Andrei, care a studiat cele mai noi device-uri.

Ce am observat? Că, în continuare, la telefoane, trendul este axat pe camerele foto.

LG Wing este un device neobișnuit, pentru că are două ecrane: unul obișnuit, cum vedem pe aproape toate telefoanele, iar altul puțin mai pătrățos, cu care poți să completezi diverse meniuri sau funcții ale telefonului.

De exemplu, ai putea să pui aplicația de Gmail în partea de sus, iar jos să rămână tastaura. Telefonul poate fi folosit în orice fel, deoarece are avantajul că tastatura rămâne fixă, în aceeași poziție, pentru scris.

Nici la capitolul foto nu stă rău LG Wing: are nu mai puțin de 3 camere, adică un sistem ”triple camera” (wide, ultra wide și zoom).

 

La capitolul baterie sunt discuții interesante, pentru că trebuie să ai o baterie bună pentru un ecran cu o rezoluție mare, iar, în același timp, 5 G este un mare consumator de energie.

Acest model poate fi găsit deja în România, la opertatorii de telefonie mobilă costă în jur de 4800 de lei, în timp ce fără abonament costă cam 5400 de lei.

 

Un alt telefon interesant este Asus Zenfone 7 - care este un device accesibil, cu specificații de top.

Acest model are cel mai bun selfie dintre toate modelel testate până acum, dintr-un motiv foarte simplu: camera de pe spate are un mecanism complex care se poate roti.

 

În plus, are un mecanism special de protecție a camerei, care se retractează extrem de rapid atunci când scăpăm telefonul.

 

Sursa: Pro TV