iLikeIT. Ce este Murdar, podcastul care a făcut furori în pandemie

Ultima actualizare: 27-09-2021 12:13
iLikeIT. Ce este Murdar, podcastul care a făcut f...
Ce este Murdar, podcastul care a făcut furori în...

Vorbim astăzi despre unul dintre cele mai cunoscute podcasturi din România, Murdar. Ficțiune în format audio care poate fi ascultată gratuit.

Marian Hurducaș, unul dintre creatorii podcastului Murdar, care ne poate aduce aminte de felul în care ascultam această poveste, pe acele viniluri pe care le puneam pe pick-up-urile de altădată.

”Noi ne gândeam că o să vină cineva din teatru, din film, cu ideea de podcast de ficțiune, pentru că ne gândeam că e suprasaturată piața de podcasturi de tip interviu. Așa am pus bazele Murdar podcast, în prezent am evoluat foarte mult”, povestește Marian Hurducaș.

Este vorba despre pandemie. Personajul principal este interpretat de Dan Fințescu; Șarpe, care este DJ, rămâne fără job, pentru că este pandemie, evenimentele nu mai există. Într-un an de zile rămâne fără casă, ajunge pe stradă, găsește un reportofon, unde se gândește că ar fi o idee bună să-și pună gândurile.

Reportofonul ajunge să fie un instrument prin care își documentează toată viața lui de pe stradă, aflăm că va intra într-o organizație care vrea răul omenirii, Charlie, are de-a face și cu vaccinuri.

Anul trecut acțiunea podcastului se întâmpla în viitor, acum am ajuns cu el în prezent. Personajul principal primește pe lângă el și alte personaje.

Podcastul este gratuit, se găsește pe Spotify și Apple Podcast. Sunt 24 de episoade în sezonul 1 și încă 2 în noul sezon. În primul sezon am avut undeva la 140.000 de ascultători, mult peste așteptările noastre.

 

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO