Cele mai bune căști, prezentate de Iulia Ionescu la ILikeIT. Elementele care fac diferența

03-02-2021 10:59


Cele mai bune căști, prezentate de Iulia Ionescu...
Review la caști profesionale, în emisiunea ILike...

Iulia Ionescu a făcut teste de sunet în platoul emisiunii ILikeIT, pentru că a adus mai multe căști pentru review, alături de un specialist care să ofere sfaturi avizate.

 

În emisiunea ILikeIT, Iulia Ionescu a trecut în revistă mai multe căști din categoria „grea”, adică cele folosite de profesioniști și de audiofili. Cea fidelă pereche de căști este una cu fir, de studio.

Vladimir Chetroiu: „Pentru muzicienii profesioniști și cei pasionați, cum sunt eu, acestea sunt o alegere foarte bună, pentru că au o caracteristică liniară. Ele sunt căști gândite să te auzi foarte bine când înregistrezi sau produci muzică în studio, pentru că nu alterează în niciun fel modul în care se aude sunetul, nu îți amplifică bassul, înaltele, mediile, samd. Pur și simplu auzi muzica așa cum trebuie să fie, și asta pentru muzicieni este foarte important. Sunt căști folosite de Dr. Dre, Christina Aguilera...”

Iulia Ionescu: Poți să ne spui și prețul?

Vladimir Chetroiu: „Undeva la 600 de lei sunt acum, pentru profesioniști sau cei cu adevărat pasionați nu este o sumă mare, și rezistă foarte bine și în timp. Cele mai scumpe și cele mai arătoase sunt cele albe, sunt folosite și de DJ-ii din Ibiza. Izolează foarte bine sunetul, sunt căști cu spate închis, este foarte important, sunt gândite să izoleze sunetul din exterior astfel încât atunci când înregistrezi să nu te deranjeze din ce faci tu, totul este închis acolo, ești în universul tău.”