Un agent de paza este cercetat pentru complicitate la furt dupa ce a inscenat o talharie

Ultima actualizare: 08-06-2013 00:43
paza

 Un agent de paza din judetul Hunedoara e cercetat pentru complicitate la furt dupa ce a inscenat o talharie.

 Omul a sunat la politie si a declarat ca ar fi fost agresat de patru indivizi cu cagule care au furat din firma. Ancheta oamenilor legii a scos insa la iveala faptul ca hotii erau prietenii agentului si ca urmau sa imparta banii cu acesta dupa vanzarea obiectelor furate.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Hunedoara, inspectorul principal Bogdan Nitu, Politia Simeria a fost sesizata telefonic ca un agent de paza care executa serviciul la un punct de lucru al unei societati comerciale de pe raza satului Sîntandrei ar fi fost agresat de patru persoane necunoscute.

Bogdan Nitu, purtator de cuvant al IPJ Hunedoara: „Agentul de paza a declarat ca una dintre persoane, care purta cagula l-ar fi imobilizat, timp in care celelalte trei au sustras un sul de hartie bitumata, un sul din plasa metalica pentru gard si o anumita cantitate de motorina, dupa care au plecat cu un autoturism al carui numar de inmatriculare nu l-a retinut. La fata locului s-a deplasat o echipa operativa care, in urma cercetarilor efectuate a stabilit ca de fapt agentul de paza le-a facilitat fara a fi agresat unor prieteni de-ai sai sustragerea din incinta punctului de lucru a produselor. Suspectii i-au promis agentului de paza suma de 50 lei pentru faptul ca i-a lasat sa sustraga bunurile, suma pe care urma sa o primeasca dupa valorificarea acestora”.

Pe numele indivizilor care au furat bunurile, politistii au intocmit un dosar penal pentru furt calificat, iar agentul de pasa s-a ales la randul sau cu dosar penal pentru complicitate la furt calificat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO