Ideea geniala prin care un somer american a devenit milionar pe durata a 15 ani. Povestea lui Glenn Berger
Un american plonjeaza in apele de pe terenurile de golf din Florida si recupereaza mingile, pe care le curata si le vinde. Ideea i-a adus milioane de dolari, scrie directmatin.fr.
Glenn Berger a explicat ca a inceput sa faca acest lucru acum aproape 15 ani, cand era in somaj tehnic iar ca acum este milionar. A imbracat un costum de scufundari, si-a luat masca si tubul de respirat si a intrat in apa sa pescuiasca mingile de golf pierdute. El afirma ca a recuperat in total intre 1,3 si 1,7 milioane de mingi anual, pe care le-a curatat chimic si le-a vandut administratorilor de terenuri de golf.
Stiind ca pretul unei mingi "readuse la viata" este de un dolar, se pare ca Glenn a adunat o mica avere de-a lungul timpului datorita contractelor semnate cu cateva zeci de terenuri de golf din Florida.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Insa aceasta activitate, oricat de profitabila si originala ar fi, presupune si unele riscuri. Glenn Berger spune ca a gasit de toate in apele din Florida: bineinteles mingi de golf, dar si carucioare pentru acest sport, carcase de pasari si masini de tuns iarba. Americanul s-a aflat in adancuri alaturi de pesti si broaste testoase si uneori de aligatori si serpi. Sunt pericole despre care nu ii place sa vorbeasca.
Este important ca el sa stie unde sa caute. Pe terenurile de golf mai putin cunoscute vin jucatori mai putin experimentati, prin urmare mai inclinati sa arunce mingile in apa. Dar si cele mai prestigioase terenuri sunt atractive pentru inventivul american fiindca jucatorii folosesc de cele mai multe ori mingi de calitate mai buna si, ca atare, mai scumpe. Mai ales ca talentul nu este obligatoriu. Printre ele se afla cunoscutul teren TPC Sawgrass, care gazduieste Players Championship, cu faimoasa sa gaura 17, numita "The Island Green". Este un spatiu acvatic in care se pierd anual nu mai putin de 100.000 de mingi, lansate de jucatori de golf in cautarea performantei.