Galati: Hotii au furat aproape 40.000 de lei cu o surubelnita si un pistol

Ultima actualizare: 27-03-2012 22:59

UPDATE: Trei hoti si-au facut de cap intr-o agentie de jocuri de noroc din Galati. Indivizii, mascati, au dat buzna peste cei 6 angajati, i-au amenintat cu un pistol si cu o surubelnita si au plecat cu peste de 40.000 de lei.

Politistii au deocamdata doar imaginile de pe camerele de supraveghere. Cei sase angajati s-au contrazis in declaratii de la bun inceput. Atat in privinta sumei de bani, cat si a numarului atacatorilor.

Politistii spun ca o parte din vina o poarta chiar ei, pentru ca au fost neglijenti. Desi programul cu publicul se incheiase la ora 18:00, pana la ora 21:00, cand s-a dat atacul, inca nu incuiasera usa pe interior.

In plus, au apasat butonul de panica abia dupa ce talharii au parasit sediul. Totul s-a intamplat atat de repede, incat oamenii care locuiesc in blocul la parterul caruia se afla filiala jefuita nu au apucat sa vada sau sa auda mare lucru.

Acesta nu este insa primul jaf de acest fel petrecut la Galati. Numai anul trecut, 2 filiale de banci au fost sparte, fara ca autorii sa fie prinsi.

Politistii nu au aflat deocamdata mare lucru. Initial, nici nu stiau cati atacatori au fost, insa i-au lamurit imaginile de pe camerele de supraveghere. Hotii purtau cagule si manusi si dupa ce au iesit din cladire au disparut imediat dupa bloc.

Anchetatorii au incercat sa le ia urma cu un caine special antrenat, insa fara succes. Jaful pare sa fi fost foarte bine planuit. Jefuitorii stiau ca la aceasta agentie se colecteaza banii din tot orasul, ca sa fie trimisi la sediul central si au dat atacul intr-un moment in care se adunase o suma consistenta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO