Groaznic accident de circulatie intre Pitesti si Campulung

07-11-2008 00:00


Un om a murit, iar alti doi au fost raniti intr-un accident teribil petrecut noaptea trecuta intre Pitesti si Campulung.

Martorii spun ca masina ranitilor rula cu peste 100 de kilometri la ora si s-a infipt direct intr-un autobuz plin cu muncitori de la uzina Dacia.

Cei 30 de oameni au scapat teferi, dar se tem sa se mai urce in masina care ii duce la serviciu. La scurt timp, in autobuzul cu ghinion a intrat si un TIR.

Soferul, un tanar de 31 de ani, murise deja. Doi pasageri erau prinsi in masina facuta praf cand au ajuns echipele de la descarcerare.

Daca barbatul care statea pe bancheta din spate a scapat usor, cel din dreapta-fata a fost scos cu greu din masina si dus urgent la spital. Era in coma, dar nu din cauza loviturilor, ci a bauturii.

In urma cu trei saptamani, la nici zece kilometri de locul in care s-a produs accidentul de azi-noapte, acelasi sofer s-a trezit in fata cu un TIR intrat pe contrasens. N-a reusit sa-l evite si cele doua vehicule s-au ciocnit frontal. 12 angajati ai Uzinei Dacia au ajuns atunci la spital.

VIDEO PROTVPLUS.RO