UPDATE: Piedone, audiat timp de doua ore in dosarul permiselor din Arges

21-11-2008 00:00


Cristian Popescu Piedone

Primarul sectorului 4 al Capitalei a fost audiat timp de doua ore de catre procurorii anticoruptie in dosarul privind eliberarea frauduloasa de permise auto din Arges, edilul afirmand ca a dat declaratie ca martor in acest caz.


La iesirea de la audiere, Cristian Popescu Piedone a declarat jurnalistilor ca a fost audiat in calitate de martor in dosarul permiselor din Arges, in care sunt arestate 22 de persoane.

Inainte de a iesi de la audiere Popescu Piedone, la sediul DNA au fost adusi trei dintre arestatii din acest dosar, pentru a fi audiati.

Primarul sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, s-a prezentat, vineri, in jurul orei 9.40, la Directia Nationala Anticoruptie.

Numele lui Cristian Popescu Piedone a fost vehiculat in cadrul anchetei in care 22 de persoane, printre care poliţisti de la Serviciul Permise din Arges, au fost arestate, pentru eliberare frauduloasa de documente.

In urma cercetarilor, anchetatorii au constatat ca lipsesc 200 de dosare de resedinta. Printre acestea ar fi figurat si cel al primarului din sectorul 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone.

Piedone a domiciliat anul trecut in localitatea argeseana Topoloveni, timp de 30 de zile. Perioada coincide cu data in care primarul sectorului 4 si-a obtinut permisul de conducere.

In iunie, 20 de persoane, majoritatea functionari in cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculari Vehicule Arges, printre care si seful Serviciului Permise Arges, Codrut Gheorghe Vlasceanu, precum si adjunctul acestuia, Vasile Voinea, au fost arestate.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO