Cursa prostiei! Pariu mortal pe patru roti intre un socru si ginerele sau

21-11-2008 00:00


Un barbat din Valcea l-a provocat la o intrecere cu masinile pe viitorul ginere, desi unul nu avea permis, iar celalalt il avea suspendat. Cel care castiga urma sa primeasca 1.000 de euro. Dupa cativa kilometri amandoi au pierdut controlul masinilor.

Barbatul de 40 de ani s-a stins pe loc, iar cel mai tanar a fost ranit. Asa s-a sfarsit un pariu inconstient pus intr-un bar dupa ce bautura le-a dat curaj unor barbati de 41 si 27 de ani. Cel mai tanar s-a laudat ca este un sofer atat de bun, incat face aproape 80 de kilometri in 22 de minute. Asta ar fi in semnat o viteza de aproape 220 kilometri pe ora.

Cei doi au demarat in tromba. In prima curba mai periculoasa, din cauza vitezei, ambele masini au iesit in decor. Prima a fost cea condusa de tanarul de 27 de ani.

In spate venea socrul lui, care, incercand sa-l evite, a lovit un cap de pod. Masina lui a zburat prin aer la o inaltime de cativa metri in aer.

Tanarul de 27 de ani a fost retinut de politisti. Cu doar o saptamana in urma, el a fost prins in timp ce conducea baut, aceeasi masina pentru care nu avea permis de conducere.

Nici viitorul sau socru nu avea permis pentru ca ii fusese retinut recent dupa ce trecuse pe rosu.

Vezi aici o alta cursa de masini, in care a fost implicat un Lamborghini.

Targoviste: Accident cu o Dacie modificata pentru curse ilegale!

VIDEO PROTVPLUS.RO