Patronul lui FC Arges, Cornel Penescu, din nou la DNA! Vezi VIDEO

Ultima actualizare: 29-04-2012 15:07
Patronul lui FC Arges, Cornel Penescu, din nou la ...
Patronul lui FC Arges, Cornel Penescu, din nou la ...

Scandalul arbitrilor platiti provoaca noi reactii in lumea fotbalului, dar capata si accente dramatice.

 

Milionarul Cornel Penescu a dat costumele scumpe pe un trening, iar limuzinele de lux pe duba politiei. Nu a fost singurul adus miercuri la Parchetul Anticoruptie din Pitesti. Si cel care este mana lui dreapta, Liviu Facaleata, a trecut prin fata anchetatorilor.

Cornel Penescu si Liviu Facaleata au fost adusi sub escorta, pentru ca anchetatorii sa le prezinte probele pe care le au impotriva lor. Este vorba de documentele stranse in urma perchezitiilor efectuate zilele trecute.

In paralel, la Bucuresti, procurorii anticoruptie au perchezitionat miercuri un apartament din cartierul Pantelimon, in care locuia cu chirie Gheorghe Constantin, pana miercuri sef al Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Cei din FRF au vrut sa-l demita, insa acesta le-a luat-o inainte si si-a dat demisia.

Scandalul a produs schimbari importante - de acum inainte, arbitrii ar putea fi trasi la sorti si nu stabiliti de Comisie.

Noua conducere a comisiei de arbitri a mai decis retragerea de la delegari a patru arbitri: Marcel Savaniu, Aurel Bogaciu, Sorin Corpodean si Tiberiu Lajos. Atat ei, cat si vicepresedintele Comisiei, Marcel Lica, care acum s-a suspendat din functie, vor fi audiati incepand de joi.

Lajos se pregateste insa sa-si inmormanteze tatal, care a facut infarct de suparare ca fiul sau este in atentia procurorilor anticoruptie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO