Barbat gasit mort printre stabilopozii din Mamaia

Dată publicare: 19-11-2008 00:00
Dată actualizare: 29-09-2012 22:25


Politistii din Constanta sunt in alerta, dupa ce au descoperit un cadavru prins in stabilopozii de la intrarea in statiunea Mamaia. S-au chinuit zeci de minute sa-l scoata din mare, iar acum trebuie sa afle cine este barbatul si cum a murit.


Cand au ajuns echipele de salvare, trupul omului era intre stabilopozii primului dig din Mamaia, intr-un loc greu accesibil. Cativa pompieri au coborat dupa el si au reusit sa-l scoata dupa mai bine de 40 de minute.

Medicii de la ambulanta spun ca barbatul a stat in apa cel putin sase ore. Politistii si procurorii au inceput o ancheta. Nu au gasit niciun act asupra lui si nu exclud deocamdata niciuna dintre variantele posibile: crima, accident, sinucidere.

Pe corpul barbatului au fost gasite mai multe vanatai si urme de lovituri, insa urmeaza ca medicii legisti sa stabileasca daca acestea au aparut atunci cand s-a lovit de stabilopozi sau le avea de mai mult timp.

Cert este ca, desi a fost gasit intr-un loc frecventat mai mult de pescari, omul nu avea nici undita si nici nu era echipat pentru asa ceva. Anchetatorii cred ca este posibil sa fie vorba despre un muncitor de 55 de ani din Constanta, dat disparut in urma cu trei saptamani.


VIDEO PROTVPLUS.RO